Noutăți

Pătrundeți în lumea produselor BePro

5 domenii de aplicare, 5 videoclipuri, de 5 ori mai multe cunoștințe

Un management complet și profesional al igienei este esențial pentru clinici, cabinete și laboratoare, prioritatea principală fiind siguranța pacienților și a întregii echipe de medici. Managerul de produs W&H, Federico Zunica, prezintă clienților noul portofoliu de produse pentru igienizare, BePro, în cinci videoclipuri scurte. BePro va permite companiei să răspundă tuturor nevoilor unui cabinet, în materie de dezinfecție și agenți de curățare și va permite, de asemenea, respectarea celor mai stricte standarde de igienă.

Portofoliul BePro cuprinde un total de optsprezece agenți de curățare și dezinfecție, pentru cinci domenii de aplicare diferite. Organizarea lor în culori, în funcție de domeniul de aplicare, simplifică aplicarea adecvată a acestora de către utilizatori. Cu BePro, W&H oferă acum agenți de dezinfecție și curățare pentru suprafețe, instrumente, sisteme de aspirație, reprocesare automată și îngrijirea mâinilor. Produsele îi încântă pe clienți prin ușurința cu care sunt utilizate - acționează rapid și le permit utilizatorilor să obțină o curățare sigură și delicată.

Plonjare în adâncul lumii produselor BePro

Toate domeniile de aplicare și produsele corespunzătoare acestora sunt explicate în detaliu în cinci videoclipuri informative. Acestea contribuie la conturarea unei imagini de ansamblu clare asupra portofoliului W&H BePro.
Federico Zunica împărtășește cunoștințele sale vaste în materie de igienizare și dezinfecție.

  • "Produsele eficiente și fiabile din gama BePro le permit clienților să lucreze în condiții de siguranță și igienă. În noua serie video, explicăm cum poate fi implementat un management profesional al igienei în cabinete."
    Federico Zunica,
    W&H Manager de Produs

    comentarii