eLog

eLog, jurnalul digital de sterilizare

Menținerea unui jurnal de sterilizare pe suport de hârtie este o activitate importantă care este, de obicei, impusă de reglementările locale. Gestionarea acestor registre pe hârtie reprezintă, fără îndoială, un efort major. Cu eLog, W&H oferă o soluție digitală rapidă și sigură și, astfel, o îmbunătățire sustenabilă a fluxului de lucru din cabinet.

 • Lina sterilizer

  eLog este cea mai bună soluție pentru elaborarea jurnalelor de sterilizare

  Cabinetele au obligația legală să țină evidența ciclurilor de sterilizare și a testelor periodice zilnice, săptămânale sau lunare. În multe cazuri, acestea au, de asemenea, obligația de a păstra aceste înregistrări timp de mai mulți ani.
  Jurnalele pe hârtie conduse de obicei pe suport de hârtie duc la un volum imens de hârtie, la o mulțime de detalii redundante care trebuie scrise de mai multe ori pe zi și la riscul asociat de a raporta informații incorecte.

  Cu eLog, W&H oferă o soluție digitală inovatoare, care simplifică fluxurile de lucru în cabinetul stomatologic, reduce riscul de erori și este mai ecologică. Noua funcție eLog este integrată în platforma digitală W&H cloud ioDent® și aplicația mobilă W&H Steri App. Acest lucru înseamnă că W&H oferă două modalități simple de utilizare a funcției digitale eLog.

  Toate avantajele dintr-o singură privire

  • Siguranță și fiabilitate sporite
   fiabilitatea jurnalului de sterilizare este garantată de respectarea fluxurilor de lucru W&H.
  • Economie de timp
   prin automatizarea operațiunilor manuale, cum ar fi consemnarea detaliilor ciclului.
  • Ecologic
   datorită fluxului de lucru fără hârtie, funcția eLog permite economisirea unei cantități considerabile de hârtie.

  Aplicații eLog

  Funcția eLog poate fi utilizată în două moduri diferite.

  • ioDent

   Opțiunea A: Platforma ioDent®

   Pentru utilizarea optimă a funcției eLog, vă recomandăm să folosiți platforma ioDent® de tip cloud, în combinație cu aplicația W&H Steri App (pentru înregistrarea digitală a rezultatului testării). Pentru a avea acces la platforma ioDent®, înregistrați-vă pe platforma ioDent® și activați pachetul "Reprocesare". Pentru orice întrebări legate de activarea pachetului "Reprocesare", vă rugăm să vă adresați distribuitorilor locali W&H .
   Aplicația W&H Steri App este disponibilă gratuit atât înGoogle Play Store , cât și în App Store.

   ioDent - Înregistrați-vă aici

  • W&H Steri App

   Opțiunea B: W&H Steri App
   Funcția eLog poate fi operată, de asemenea, și exclusiv prin intermediul aplicației gratuite W&H Steri App. eLog-urile generate pot fi distribuite prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete sau pot fi trimise prin e-mail.

   Download din App Store
   Download din Google Play Store

   • Pasul 1
    Selectați și rulați un ciclu de sterilizare sau de testare periodică (de exemplu, testul Helix) direct de la sterilizator. Pentru îmbunătățirea calității proceselor de trasabilitate în cabinet, este posibilă și scanarea articolelor și/sau a testului curent.
   • Pasul 2
    După finalizarea ciclului selectat, confirmați parametrii afișați pe ecranul sterilizatorului și verificați rezultatul testului curent.
   • Pasul 3
    Scanați codul QR de pe testul periodic efectuat și faceți o fotografie a testului prin intermediul "W&H Steri App". Toate informațiile despre test sunt legate automat de ciclul de sterilizare selectat la pasul 1.
   • Pasul 4
    Opțiunea A – Platforma ioDent®: Conectați-vă la platforma ioDent® și accesați meniul "Reprocesare". Puteți descărca jurnalele digitale (eLogs) în format PDF în secțiunea eLog.

    Opțiunea B – W&H Steri App: Generați raportul eLog în aplicație. Salvați documentul PDF sau trimiteți-l la adresa de e-mail a cabinetului.
   • Pasul 5
    Jurnalul de sterilizare digital este acum disponibil direct pe PC sau pe un dispozitiv inteligent și este rezistent la audit.