Noutăți

Depășind limitele cu Lara XL

Inovarea produselor înseamnă depășirea limitelor. Depășirea acestora se află în centrul ambiției W&H de a dezvolta tehnologii și instrumente de ultimă generație care să facă activitatea cabinetelor stomatologice mai sigură, mai eficientă și mai prietenoasă pentru pacienți. Cu noul Lara XL, W&H lansează un sterilizator care completează în continuare seria de sterilizatoare de înaltă performanță deja populare. Mai multe caracteristici, mai multă inovație, mai multă capacitate - Lara XL va depăși toate așteptările dumneavoastră.

Lara XL campaign subject
Lara XL vă va depăși așteptările. Echipamentul impresionează cu o capacitate de sterilizare și mai mare, cu cicluri rapide și economice de clasa B, cu opțiuni avansate de conectivitate și trasabilitate.

Cele mai rapide cicluri de sterilizare din clasa lor, un proces de documentare atent gândit, un meniu cu navigare intuitivă și multe altele, fac din modelele de sterilizatoare W&H prima opțiune pentru mii de cabinete stomatologice. Lara XL deschide acum calea pentru și mai multă inovație în utilizare.A fost dezvoltat în continuare, oferind o capacitate de sterilizare mai mare și funcții chiar mai utile. În plus, tehnologia avansată este orientată spre adaptarea la trendurile de evoluție viitoare și asigură o conectivitate extinsă, precum și multe posibilități de upgrade.

Extra performanțe

Tehnologia patentată Eco Dry + ajustează automat timpii de uscare în funcție de masa încărcăturii, reducând astfel durata ciclurilor și optimizând consumul de energie. O "soluție verde" pentru procesele de sterilizare, care, ca efect secundar, prelungește, de asemenea, durata de viață a instrumentelor prin menținerea expunerii la căldură la minimul necesar.

Extra capacitate

Lara XL are o cameră de sterilizare cu capacitate impresionantă, de 28 de litri. Volumul mai mare permite reprocesarea a până la 7 kg de instrumente împachetate într-o singură tranșă. Un sistem de rafturi unic și extrem de flexibil, cu șase tăvițe mari, permite utilizarea inteligentă a capacității crescute.

Lara XL cu ușa deschisă
O capacitate de sterilizare mare, combinată cu un sistem de rafturi extrem de flexibil, oferă numeroase opțiuni de încărcare.

Extra conectivitate

Lara XL se bazează pe un concept tehnic sofisticat și orientat spre viitor, care permite ca sterilizatorul să fie ușor de conectat și la alte dispozitive, pentru a simplifica utilizarea, documentarea și raportarea. Inovații cum sunt sistemul ioDent® sau W&H Steri App sunt modalități avangardiste de integrare a instrumentelor digitale practice în fluxul de lucru.

Extra upgrade

Funcțiile Lara XL pot fi completate cu două Coduri de Activare W&H: EliTrace și Fast Cycle. TTrasabilitatea este o caracteristică esențială pentru eficientizarea, siguranța și transparența fluxurilor de lucru. Cu sistemul său avansat de documentare, EliTrace oferă trasabilitate până la nivelul unui singur instrument. Un cod de bare etichetează fiecare pungă și informează asupra momentului în care conținutul acesteia a fost sterilizat cu succes. Ciclul rapid este o funcție suplimentară care permite sterilizarea articolelor neîmpachetate în doar 20 de minute.

Extra ușurință de utilizare

Meniurile inteligente permit navigarea intuitivă prin toate funcțiile sterilizatorului Lara XL. O gamă largă de opțiuni poate fi operată prin intermediul ecranului tactil color. Umplerea manuală a rezervorului de apă este facilitată de o pâlnie integrată. De asemenea, este posibilă conectarea la un sistem de demineralizare, care automatizează umplerea și golirea.

Lara XL
S-a pus un accent deosebit pe conectivitate și pe posibilitățile de upgrade, pentru a se asigura că Lara XL poate continua să beneficieze de tehnologie de ultimă generație și în viitor.

Lara XL depășește limitele în ceea ce privește capacitatea de sterilizare, economia de energie și ciclurile rapide de clasa B. Opțiunile avansate de conectivitate și de trasabilitate fac ca sterilizatorul să fie pregătit pentru toate nevoile individuale. Acum și în viitor.

comentarii