Noutăți

W&H decolează în Rocket League

W&H este unul dintre pionierii tehnologiei medicale. Prin investiții continue, descoperiri de ultimă oră și gândire inovatoare - W&H este lider. Cu pași mari, după cum arată încă o dată cel mai recent proiect al Companiei. În colaborare cu experții austrieci în sporturi electronice Morekats, W&H se lanseaza acum într-o nouă ligă: Rocket League.

Echipa W&H Rocket League
Lucrăm împreună ca o echipă pentru W&H (de la stânga la dreapta:. Miloš Pavlović, Jonathan Bauernfeind, Martin Wimmer și Clemens Hausmann).

e-sport, sportul electronic, sportul generației digitale. Despre asta este vorba. Despre competiția profesionistă în jocurile pe calculator și video, despre performanța fizică și mentală de vârf, despre formarea unei echipe și dezvoltarea unei entități atletice puternice. În cadrul unui casting, echipele finale ale W&H Rocket League au fost selectate, iar cu profesioniștii în e-sport, Morekats, W&H a găsit partenerul perfect pentru acest nou proiect. Sunt deja planificate ateliere de lucru, team building-uri și evenimente de e-sport pentru echipele din fabrică.

Echipele finale ale W&H Rocket League

Cu un total de 15 candidați de sex masculin care au dorit să facă parte din echipa W&H Rocket League, ideea inovatoare a fost bine primită în cadrul companiei. "Suntem, bineînțeles, foarte mulțumiți de entuziasmul angajaților noștri și al tinerelor talente. Un rezultat incredibil, care arată, de asemenea, coeziunea socială internă a W&H și spiritul de echipă puternic din cadrul companiei", subliniază Christof Baier, coordonator de formare la W&H. Castingul pentru echipele finale a avut loc la începutul lunii noiembrie. În urma unui proces de selecție internă, cu interviuri individuale, și sesiuni inițiale de joc, au rezultat cele două echipe W&H Rocket League, formate din patru jucători fiecare.

Până în vârf - cu multă implicare și entuziasm

Rezultate ambițioase. Acesta este obiectivul urmărit de W&H. Iar noul proiect de e-sport nu face excepție.
În februarie vor avea loc rundele preliminare pentru liga DACH din zona Rocket League, așa-numita Nitro League. Echipele au început antrenamentele și, cu sprijinul activ al profesioniștilor în sporturi electronice Morekats, jucătorii se pregătesc acum pentru un sezon de Rocket League, pe care îl sperăm de succes, prin ateliere și diverse evenimente. "Sunt încântat să fac parte din echipa W&H Rocket League și aștept cu nerăbdare să văd cum ne vom dezvolta ca echipă în următoarele săptămâni", spune Jonathan Bauernfeind, membru al echipei de e-sport W&H. Echipele își împărtășesc experiențele via @esport_wh și pe canalele de socializare ale W&H e-sports, Instagram și Twitter. În plus, informații actualizate despre jucători, precum și cele mai importante știri despre echipele din W&H Rocket League sunt prezentate pe wh.com.

Christof Baier cu Morekats
W&H (stânga, Christof Baier) pe drumul spre succes în e-sporturi, alături de partenerii lor, Morekats (în dreapta Miloš Pavlović și Clemens Hausmann).

Mai multe despre Rocket League și profesioniștii e-sport Morekats la https://www.rocketleague.com/de/ și https://www.morekats.eu/.

comentarii