Noutăți

Reprocesarea devine ușoară

Cu ajutorul fluxului de lucru W&H AIMS 2.0: Pentru o prevenție sporită în practica de zi cu zi

Mai multă ușurință de utilizare, și mai multă relevanță practică plus informații științifice suplimentare cu un singur clic: Cu noul flux de lucru W&H AIMS pentru reprocesarea corectă a instrumentelor, W&H oferă un ajutor online valoros pentru gestionarea igienei profesionale în cabinetele stomatologice.

Fluxul de lucru online W&H AIMS: disponibil oriunde.
Fluxul de lucru online W&H AIMS pentru o reprocesare sigură: disponibil oricând și oriunde.

Fluxul de lucru W&H AIMS - o cheie pentru succesul prevenției infecțiilor

Când vine vorba de prevenirea cu succes a infecțiilor, reprocesarea corectă a instrumentelor dentare este esențială. W&H AIMS (Soluții Avansate privind Managementul Prevenirii Infecțiilor) poate fi de ajutor aici:
pentru că fluxul de lucru W&H AIMS oferă ghidare - online - fiabilă și rapidă prin cele șapte etape ale reprocesării corecte. Acum, cu o mai mare ușurință în utilizare și chiar mai multe recomand[ri valoroase de bune practici.

Pas cu pas pentru un management eficient al igienei

De la manipularea în condiții de siguranță a instrumentelor folosite și până la depozitarea optimă a articolelor sterilizate, fluxul de lucru actualizat al W&H AIMS ghidează pașii individuali într-o manieră clară și bine structurată, oferind recomandări practice, soluții specifice și informații științifice suplimentare, pentru o mai mare eficiență și eficacitate pe tot parcursul procesului.

Un ajutor revigorant și pentru începători și pentru experți

În plus, fluxul de lucru avansat AIMS de la W&H este instrumentul ideal pentru sprijinirea începătorilor, precum și pentru reîmprospătarea cunoștințelor de bază. Pe ce trebuie să mă concentrez și de ce? Cum mă protejez pe mine și pacienții mei în timpul reprocesării? De ce fiecare etapă este de importanță crucială? Care sunt standardele internaționale relevante și cum rămâne cu trasabilitatea?

Oferind răspunsuri fiabile la aceste întrebări și la multe altele, noul flux de lucru AIMS de la W&H oferă un sprijin cuprinzător în drumul dumneavoastră spre o reprocesare profesională. 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

comentarii