Noutăți

Standarde de igienă la cel mai înalt nivel

Portofoliul de produse de igienă W&H este în continuă creștere, cu un număr din ce în ce mai mare de produse, compania permite fluxuri de lucru pentru igienă individuale, răspunzând astfel exigențelor clienților. În acest interviu, Marino Magno, membru al echipei de conducere din cadrul W&H Sterilization, vorbește despre viziunea sa asupra portofoliului de produse de igienizare W&H, despre cele mai importante produse actuale, despre sterilizatoarele unice, în propria lor clasă, și despre noua gamă de produse de curățare BePro de la W&H. De asemenea, domnia sa oferă o perspectivă asupra a ceea ce ne putem aștepta în continuare de la W&H în sectorul produselor de igienizare.

Marino Magno, membru al echipei de conducere din cadrul W&H Sterilization
Marino Magno, membru al echipei de conducere din cadrul W&H Sterilization

Gama de produse de igienizare W&H a crescut semnificativ în ultimii ani. Care este viziunea dumneavoastră asupra portofoliului de produse de igienizare W&H?

Marino Magno: În centrul viziunii noastre se află dorința de a oferi clienților noștri un portofoliu de produse larg, fiabil și sigur. Aceasta înseamnă că oferim nu doar produse sustenabile, cu o durată de viață lungă, ci și opțiuni de fluxuri de lucru, recomandări și instrucțiuni corespunzătoare. Cu W&H AIMS, de exemplu, furnizăm un model pentru un flux de lucru optim în ceea ce privește reprocesarea. Principalul nostru obiectiv pentru anii următori este să deservim întregul ciclu de igienizare. Și suntem pe drumul cel bun pentru a atinge acest obiectiv. La W&H venim în mod constant cu noi produse de referință. Fluxurile noastre de lucru sunt menite să fie un punct de referință pentru ușurarea muncii, eficientizarea proceselor și economisirea timpului, astfel încât clienții noștri să se poată dedica priorității lor: pacientul și satisfacția acestuia.

Care sunt cele mai recente noutăți din portofoliul de produse de igienizare W&H?

Marino Magno: Cel mai recent punct de atracție este cu siguranță noul nostru portofoliu BePro, care va fi disponibil începând cu luna mai. Cu BePro, oferim acum un sistem comprehensiv, care acoperă toate nevoile stomatologice cu privire la produsele de curățare și dezinfectare: de la dezinfectarea suprafețelor și a instrumentelor, la îndepărtarea agenților patogeni din sistemele de aspirație, de la reprocesarea automată cu termodezinfectoare, până la îngrijirea personală și dezinfectarea mâinilor. Noua gamă BePro este un sistem "Peace of Mind". Este extrem de eficient, într-un timp rezonabil și fără a fi agresiv pe suprafețe.
În domeniul sterilizatoarelor, Lara XL este cel mai recent produs lansat de noi. Ceea ce distinge acest produs, de celelalte sterilizatoare ale noastre, sunt capacitatea mai mare și cicluri scurte, oferind clienților noștri autonomie în gestionarea și alegerea duratei ciclurilor. O altă inovație de produs este Assistina One, care este un echipament de bază pentru lubrifiere. Assistina One este o alegere sustenabilă din toate punctele de vedere: Clienții au costuri reduse pentru echipamente și, în plus, Assistina One reduce consumul de ulei, comparativ cu procedura manuală.

Gama de produse BePro
Cu BePro, W&H oferă acum o gamă completă de dezinfectanți și agenți de curățare.

Ați amintit, la început, fluxul de lucru AIMS. Puteți explica în ce constă acest concept? De ce a elaborat W&H un ghid privind igiena?

Marino Magno: Cu fluxul de lucru W&H AIMS, dorim să le oferim clienților noștri îndrumare pentru a-și asigura reprocesarea corectă a instrumentelor. Acesta reprezintă un instrument care "educă". Din punct de vedere științific, W&H AIMS este un sprijin pentru cei care efectuează aceste operațiuni de mulți ani și un adevărat instrument de formare pentru cei care abordează pentru prima dată lumea igienizării. Când vine vorba despre prevenirea cu succes a infecțiilor, reprocesarea corectă a instrumentelor dentare este crucială. Fluxul de lucru online W&H AIMS oferă ghidaj prin parcurgerea celor șapte etape ale reprocesării corecte, într-un mod rapid și fiabil.

Ce face ca portofoliul W&H hygiene să fie atât de special? Ce produse pot fi găsite în portofoliul de produse de igienizare W&H?

Marino Magno: Portofoliul de produse de igienizare W&H, aflat în continuă creștere, include produse care acoperă absolut toate necesitățile, de la momentul în care un instrument este folosit pentru prima dată, până la momentul în care este gata să fie utilizat din nou, de la faza de preînmuiere, până la curățarea automată cu Teon, termodezinfectorul nostru. Oferim soluții pentru întreținerea și reprocesarea pieselor de mână, cum ar fi Assistina și lubrifianții noștri dedicați, pentru ambalarea corectă a instrumentelor, EliReel și SealVal și, în cele din urmă, pentru sterilizare, toate autoclavele noastre de diverse dimensiuni, niveluri și caracteristici, interconectate întotdeauna cu soluțiile noastre de trasabilitate, cu aplicațiile și cu platforma cloud ioDent®.
În dezvoltarea portofoliului de produse de igienizare W&H, ne concentrăm asupra eficientizării costurilor de exploatare. Clienții noștri știu că, în urma investiției inițiale, se pot bucura pe termen lung de economii de timp, energie și resurse, precum și de reducerea volumului de muncă și a stresului. Combinația de materiale alese cu grijă și o atenție deosebită acordată eficienței energetice garantează că produsele sunt, de asemenea, sustenabile din punct de vedere ecologic.

Ce deosebește sterilizatoarele W&H de sterilizatoarele concurenților?

Marino Magno: Toate sterilizatoarele noastre sunt fiabile, ușor de utilizat, eficiente, durabile și conectabile. Echipamentele noastre sunt pregătite pentru conectivitate - sunt digitale ”nativ", având încorporate tehnologii de viitor. Una dintre principalele trăsături distinctive ale sterilizatoarelor W&H pe piață este tocmai capacitatea de a permite conectivitatea și conectarea tuturor sterilizatoarelor la diferite tipuri de sisteme de documentare de pe piață, până la și inclusiv conectarea la platforma noastră digitală cloud ioDent®, care permite extinderea serviciilor dedicate clienților noștri.
Cu produsele noastre, oferim toate sistemele și serviciile de care ați putea avea nevoie într-o clinică, inclusiv cele de ultimă generație. Adoptăm toate soluțiile tehnologice de ultimă generație în timpul dezvoltării produselor pentru a minimiza costurile de funcționare și nevoia de întreținere, cu un consum optimizat de energie și apă și o viteză adaptabilă a ciclului.

Universul Lara XL
Lara XL impresionează cu o capacitate de sterilizare și mai mare, cu cicluri de clasă B rapide și economie de energie, conectivitate avansată și opțiuni de trasabilitate.

Ce avantaje prezintă pentru clienți conectarea sterilizatoarelor la ioDent®?

Marino Magno:Conectarea sterilizatoarelor noastre la platforma ioDent® vine cu multe beneficii: TDe obicei, interconectarea aduce servicii suplimentare pe care partenerii noștri le oferă clientului final, cum ar fi: întreținerea preventivă, asistența la distanță și documentația centralizată stocată în cloud. Toate interconexiunile se bazează pe o singură deviză: asigurați un sistem cu soluții de tip "peace-of-mind". Întotdeauna.

La ce ne putem aștepta de la W&H Sterilization în viitor?

Marino Magno: Vom continua pe acest drum, dezvoltând produse și soluții conexe, bazate pe nevoile utilizatorilor, care devin din ce în ce mai sustenabile, atât din punct de vedere economic, cât și ecologic.

comentarii