Noutăți

BePro – Protecție profesională

Noul portofoliu de produse dezinfectante W&H, pentru siguranță maximă

Un management complet și profesionist al igienizării este esențial pentru clinici, cabinete și laboratoare. Siguranța pacienților și a întregii echipe a cabinetului constituie o prioritate absolută. W&H a prezentat pentru prima dată la IDS 2023 noul portofoliu de produse dezinfectante "BePro - Protecție profesională". Astfel, compania acoperă întregul necesar de dezinfectanți și agenți de curățare pentru cabinete și permite cele mai înalte standarde de igienizare, oferind o soluție completă și versatilă.

Gama BePro
Cu BePro, W&H oferă acum o gamă completă de dezinfectanți și agenți de curățare.

Cu BePro, W&H oferă acum o gamă completă de dezinfectanți și agenți de curățare. Orientată spre nevoile din practică, convinge prin produse eficiente, eficace și compatibile. De la dezinfectarea suprafețelor și a instrumentelor, la eliminarea microorganismelor din sistemele de aspirație, de la produse pentru reprocesare automatizată la produse destinate îngrijirii personale și a mâinilor - BePro oferă produsul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare, impresionând prin simplitatea utilizării: produsele au o eficiență rapidă și permit o igienizare sigură și delicată.

O gamă cuprinzătoare, dar și concisă, de produse dezinfectante

Portofoliul BePro constă într-un total de optsprezece agenți de curățare și dezinfectare, pentru cinci domenii de aplicare diferite. În funcție de domeniul de aplicare, produsele sunt clasificate pe culori, ceea ce ușurează semnificativ munca utilizatorilor. Cu BePro, W&H pune la dispoziție dezinfectanți și agenți de curățare pentru suprafețe, instrumente, sisteme de aspirație, reprocesare automată și îngrijirea mâinilor.

BePro product range
W&H pune la dispoziție dezinfectanți și agenți de curățare pentru suprafețe, instrumente, sisteme de aspirație, reprocesare automată și îngrijirea mâinilor.

Eficace, eficiente și compatibile

Noua gamă de produse de igienă W&H este convingătoare la toate nivelurile: produsele acoperă un spectru patogen larg și se caracterizează printr-o înaltă eficiență de dezinfecție și curățare. Timpii scurți de expunere, ratele scăzute de diluție pentru concentrate și produsele practice "all-in-one" fac din BePro un partener de încredere în practica zilnică. În plus, produsele BePro sunt blânde cu materialele și compatibile, multe dintre ele fiind reîncărcabile și biodegradabile. "Cu noua noastră gamă de produse de igienă BePro, oferim utilizatorilor un sistem complet, ușor de utilizat și sigur. Datorită produselor eficiente și fiabile, BePro permite o muncă în condiții de siguranță - astfel, utilizatorii noștri se pot concentra pe deplin asupra pacienților lor", explică managerul de produs W&H, Federico Zunica.

Cu ajutorul AIMS (aims.wh.com), W&H pune la dispoziția utilizatorilor un ghid pentru un flux de lucru optim în ceea ce privește reprocesarea. Noii agenți de curățare și dezinfecție BePro se integrează perfect în ciclul de igienizare și permit un management profesional al acesteia.

comentarii