Noutăți

Cunoașterea din experiență

W&H colaborează cu Liderii de Opinie din mediul digital

Cursuri practice, e-learning, rapoarte tehnice și studii: compania de tehnologie medicală W&H oferă utilizatorilor și practicienilor o gamă completă de cursuri de perfecționare. Pentru a completa optim portofoliul existent, compania se bazează pe lideri de opinie din mediul digital. Scopul este crearea unei rețele de profesioniști din domeniul medical, promovând astfel schimbul reciproc de cunoștințe.

Dr. Adriana Locher prezentând Implantmed
Dr. Adriana Locher este chirurg cu expertiză în domeniul implantologiei și parodontologiei.

"Colaborând cu lideri de opinie renumiți, prin intermediul platformelor digitale, putem consolida profesional fidelizarea clienților noștri, putem intensifica schimbul de informații și putem permite un transfer reciproc de cunoștințe și mai rapid și mai interactiv", explică Irina Wittmann, vicepreședinte al departamentului de Vânzări, Servicii și Marketing W&H.
Liderii de opinie folosesc mediile digitale, cum ar fi social media, pentru a împărtăși, cu urmăritorii lor, experiența și cunoștințele lor referitoare la metodele de tratament. Pe scurt, aceștia sunt multiplicatori de cunoștințe. Fiind una dintre primele companii din industria medicală, W&H profită de această oportunitate pentru a face un pas în plus către o comunicare autentică și personală.

Chirurgia dentară întâlnește social media

"În loc să facem publicitate, scopul nostru este să impresionăm cu produsele noastre în activitatea de zi cu zi", spune Anita Thallinger, Director de Marketing la W&H. În acest sens, compania colaborează cu Dr. Adriana Locher, chirurg și expert în implantologie și parodontologie. Produsele sunt testate intensiv și utilizate de liderul de opinie, astfel încât să se poată aprecia gradul de adecvare practică a acestora. În calitate de prim lider de opinie online pentru W&H, Adriana Locher se concentrează pe conținutul de valoare adăugată pentru utilizatorul profesionist - explicat simplu și demonstrat practic. În acest fel, studenții dobândesc o perspectivă asupra practicii de zi cu zi, iar profesioniștii pot profita de schimbul de experiență. Cuvântul-cheie aici este infotainment. Adică: un amestec reușit de informații, perfecționare și divertisment.

Măiestrie, carismă și orientare spre pacient

În plus față de competențele profesionale ale Adrianei Locher și de afinitatea sa pentru social media, atitudinea sa centrată pe pacient este deosebit de importantă pentru W&H. "Oamenii au prioritate - pentru noi, tratarea pacientului este primordială. Prin urmare, suntem foarte atenți la acest aspect și în cazul liderilor noștri de opinie din mediul digital. Trebuie să se potrivească, atât din punct de vedere profesional, cât și personal", subliniază Anita Thallinger. Dr. Adriana Locher folosește produsele W&H de mulți ani și a reușit să dobândească cunoștințe aprofundate în tot acest timp. Ea împărtășește acum acest know-how cu publicul său pe Instagram @dradrianalocher.

comentarii