Noutăți

Noua linie Synea Power Edition: pentru prelucrarea celor mai dure materiale

Noile piese de mână contraunghi de mare viteză W&H au fost special concepute pentru prelucrarea și îndepărtarea materialelor ceramice cu înaltă rezistență, cum este zirconiul. Cu un design deosebit de robust, un cuplu suplimentar și o rată de tăiere stabilă, noile piese Synea Power Edition reprezintă soluția ideală pentru manopere foarte solicitante, cum este îndepărtarea coroanelor și a punților.

Gama de piese W&H Synea Power Edition a fost special concepută pentru prelucrarea zirconiului.
Gama de piese W&H Synea Power Edition a fost special concepută pentru prelucrarea zirconiului (© Dr Iryna Taha)
Noile și impresionantele piese de mână Synea Power Edition alcătuiesc un pachet complet convingător și fiabil, pe care medicii dentiști se pot baza fără griji.
Noile și impresionantele piese de mână Synea Power Edition alcătuiesc un pachet complet convingător și fiabil, pe care medicii dentiști se pot baza fără griji.

Materialele ceramice, cum este zirconiul, sunt utilizate din ce în ce mai frecvent în stomatologia restaurativă modernă. Cu toate acestea, îndepărtarea restaurărilor din zirconiu cu ajutorul pieselor contraunghi convenționale constituie o procedură dificilă și de lungă durată. Încercările în acest sens duc adesea la deteriorarea frezelor și la întârzieri în tratament, ceea ce poate fi frustrant atât pentru stomatologi, cât și pentru pacienții lor. Cu noile piese Synea Power Edition, W&H a introdus o soluție de ultimă generație, precum și o completare perfectă pentru piesele de mână de mare viteză, deja existente în cabinet. “Este o piesă de mână contraunghi sigură pentru îndepărtarea coroanelor sau a punților, care de asemenea asigură și prelungirea duratei de viață a pieselor cot existente", spune Dr. Florian Krekel despre noile Synea Power Edition.

  • "O piesă de mână contraunghi sigură pentru îndepărtarea coroanelor sau a punților, care de asemenea asigură și prelungirea duratei de viață a pieselor cot existente!"
    Dr. Florian Krekel
    München (Germania)
  • "Pur și simplu ingenios, e varianta 4x4 printre piesele contraunghi!"
    Dr. Simon Enzinger
    Salzburg (Austria)
  • "E Jeep-ul® pieselor cot: robuste, mai puțin susceptibile la reparații, fiabile!"
    Dr. Romana Krapf
    Weißenhorn (Germania)
  • "Sunt încântat de sistemul de prindere, îmi permite un flux de lucru mult mai bun la schimbarea frezelor!"
    Dr. Klaus Kohlpaintner
    Bürmoos (Austria)

    Piese de mână contraunghi de înaltă performanță, pentru materialele cu rezistență înaltă

    Datorită raportului de transmisie modificat, piesele de mână contraunghi extra-puternice Synea Power Edition asigură o viteză optimă de frezare și cuplul suplimentar necesar prelucrării eficiente a materialelor dure. Capacitatea de îndepărtare a țesutului dentar mai eficientă, la aceeași presiune pe suprafață, previne uzura accentuată și prematură a frezei și reduce riscul leziunilor termice asupra dinților. Durata de viață a acestor piese de mână contraunghi este cu cel puțin 20% mai mare, în comparație cu instrumentele cu transmisie standard, acestea fiind mai puțin susceptibile la defecțiuni mecanice.

    Synea Power Edition contra-angle handpieces

    Alt factor important este sistemul de prindere extra-stabil, dezvoltat recent de W&H. Acest sistem de prindere inovator aduce o creștere cu 20% a forței de prindere, fiind conceput special pentru manoperele solicitante asupra materialelor cu duritate ridicată. "Sunt încântat de sistemul de prindere, îmi permite un flux de lucru mult mai bun la schimbarea frezelor!", declară Dr Klaus Kohlpaintner. Noul design al push-buttonului face înlocuirea frezelor și mai ușoară, datorită repartizării mai uniforme a sarcinilor. Designul ergonomic al capului permite o și mai bună ghidare a frezelor, iar spray-ul de răcire cu duze multiple asigură un debit mare de apă, pentru răcirea optimă a locului de tratament. Astfel, noile și impresionantele piese de mână Synea Power Edition alcătuiesc un pachet complet, convingător și fiabil.

    Trei este numărul magic

    Cu seria specială Synea 900, W&H a dezvoltat trei piese de mână de mare viteză. WK-900 LT se alătură liniei premium a seriei Synea, în timp ce WG 900 A și WG-900 LT sunt completări excelente ale portofoliului Synea Fusion.


    comentarii