Piese de mână drepte și contra-unghi

Piese de mână drepte și contraunghi, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră: Synea Vision, linia noastră premium, și Synea Fusion, seria de calitate înaltă și economie maximă. Cea mai recentă apariție în familia Synea - Synea Power Edition - este o completare esențială în cabinetul dumneavoastră, aducând un plus de putere în gama pieselor de mână.

Restaurări & Protetică

Restaurări & Protetică

Prezentarea generală a sistemului

* Multiflex® este marcă înregistrată a Kaltenbach & Voigt GmbH, Germany
** disponibil și cu alte versiuni de cuple
*** Piesele de mână contraunghi Synea Vision Short Edition pot fi utilizate pe micromotoare cu o lungime de cuplă ISO de 23 mm sau mai mică..

  • Synea Power Edition: pentru cele mai dure materiale

   Piesele Synea Power Edition sunt special concepute pentru manopere solicitante, cum sunt îndepărtarea țesuturilor degradate, a cariilor, a obturațiilor, coroanelor și punților. Aceste noi piese de mână contraunghi de mare viteză, cu un push-button negru unic, sunt construite extra-puternic și durabil.

   Acestea reprezintă soluția optimă pentru materialele ceramice avansate, cum este zirconiul, care este din ce în ce mai des utilizat în stomatologia restaurativă. Astfel, această nouă apariție în familia Synea vine ca o completare perfectă a gamei de piese de mână existente.

   Pentru manopere dificile

   Synea Power Edition - Pentru manopere dificile
   • Restaurările dentare pe bază de zirconiu reprezintă o alegere tot mai des întâlnită. Cu toate acestea, s-a acordat o atenție insuficientă dificultăților întâmpinate în privința tăierii, la îndepărtarea acestora, atunci când este necesar. (1)
   • Zirconiul dentar pune probleme când trebuie îndepărtat [...] datorită rezistenței flexurale și a durității sale ridicate. Încercările de secționare a zirconiului dentar au ca rezultat, destul de des, distrugerea mai multor freze, timp pierdut la scaun și frustrare, atât pentru medicul stomatolog, cât și pentru pacient.(3)
   • […] tăierea Zirconiului a durat mai mult, între 1,5 și de 7 ori mai mult decât tăierea LD [vitroceramică din disilicat de litiu] și, respectiv, L [vitroceramică din leucit].(1)

    Studiile arată că

    […] o putere de tăiere mare va scădea eficiența tăierii pe zirconiu, în loc să o îmbunătățească.(1)

    […] o putere de tăiere mai mare asupra zirconiului [...] determină o accentuare a deteriorării frezelor diamantate, ceea ce duce la scăderea adâncimii totale de tăiere.(1)

    […] o putere mare poate provoca deteriorarea mai accentuată a frezelor cu granulație mare, ceea ce ar putea diminua în timp eficiența lor de tăiere.(3)

    Îndepărtarea restaurărilor din zirconiu este o procedură foarte solicitantă. Piesele contraunghi convenționale întâmpină dificultăți în menținerea performanței de tăiere. Aplicarea unei forțe mai mari, pentru îmbunătățirea ratei de tăiere, determină o uzură mult mai rapidă a frezei (1, 3) cu riscul producerii de leziuni termice la nivelul dinților vitali (2).

    Cu Synea Power Edition, eficiența tăierii este semnificativ îmbunătățită, fără necesitatea aplicării unei forțe suplimentare.

    (foto: Dr. Irina Taha)
    Bibliografie
    • "O piesă de mână contraunghi sigură pentru îndepărtarea coroanelor sau a punților, care de asemenea asigură și prelungirea duratei de viață a pieselor cot existente!"
     Dr. Florian Krekel
     München (Germania)
    • "Pur și simplu ingenios, tracțiunea 4x4 printre piesele contraunghi!"

     Dr. Simon Enzinger
     Salzburg (Austria)
    • "E Jeep®-ul pieselor contraunghi: robust, fiabil și mult mai puțin susceptibil la reparații!"
     Dr. Romana Krapf
     Weißenhorn (Germania)
    • "Sunt încântat de sistemul de prindere, asigură un flux de lucru și mai eficient la schimbarea frezelor!"
     Dr. Klaus Kohlpaintner
     Bürmoos (Austria)

     Sistem de prindere a frezei extra-robust, pentru o putere de fixare și mai mare

     Cu o creștere impresionantă de 20% a puterii de fixare a frezei, noul design al sistemului de prindere FG este conceput pentru manoperele intens solicitante.

     Spray multiplu cu flux de apă puternic, pentru răcire eficientă

     Cu trei duze lărgite, amplasate inteligent în jurul frezei, și un debit de apă de peste 50 ml/min, Synea Power Edition furnizează o răcire și un nivel de tăiere impresionante.

     Filtrul de pulverizare integrat, care nu necesită întreținere, previne în mod fiabil înfundarea duzei și asigură o calitate ridicată și constantă a apei.

     W&H Synea Power Edition contra-angle handpieces

     Lucrurile bune vin câte trei

     Cu seria specială Synea 900, W&H a conceput trei piese extra-puternice, cu raport de transmisie cu multiplicare.

     Linia premium a gamei Synea - Synea Vision - este completată cu WK-900 LT, în timp ce portofoliul Synea Fusion este întărit cu WG-900 LT (cu lumină) și WG-900 A (fără lumină).

     Calitățile Synea dintr-o privire

     • Rulmenți ceramici, pentru o funcționare lină, cu și mai puține vibrații
     • Design monobloc, pentru o igienizare și mai bună
     • Tehnologia HeatBlocker menține push-buttonul rece, pentru protecția dvs. și a pacienților dvs. împotriva arsurilor
     • Fibră de sticlă compactă, pentru o calitate constantă a luminii și o iluminare optimă a locului de tratament (WK-900 LT/WG-900 LT)
     • Învelișul ScratchBlocker, pentru păstrarea valorii piesei pe termen lung (WK-900 LT)
     • Garanție 36 de luni (WK-900 LT) și 24 de luni (WG-900 LT/A)

     extra-forță pentru îndepărtarea materialelor cu rezistență ridicată

     extra-precis cu un nou design al capului, pentru o mai bună ghidare a frezei

     extra-ușor schimbarea frezelor e și mai simplă, datorită designului unic și distinct al push-buttonului negru

     Chiar și instrumentele rotative concepute pentru manopere intense, care necesită aplicarea unei forțe semnificative vor prezenta, în timp, o diminuare a ratei de ablație, în cazul tăierii materialelor dure (1, 4). Pentru a păstra performanța de tăiere, este necesară schimbarea mai frecventă a frezelor. Prin urmare, veți aprecia noul design al push-buttonului negru proiectat pentru Synea Power Edition. Acesta face ca schimbarea frezei să fie vizibil mai ușoară, dat fiind că forțele sunt și mai bine distribuite.

     extra solid sistem de prindere a frezei cu putere de fixare cu peste 20% mai mare

     Cu o creștere impresionantă de 20% a forței de fixare a frezei, noul design al sistemului de prindere FG este conceput pentru manoperele intens solicitante.

     extra-puternic cu un cuplu mai mare și o rată de tăiere mai bună

     extra-durabil o durată de viață cu cel puțin 20% mai extinsă

     În cazul tăierii materialelor cu duritate ridicată, piesele contraunghi convenționale sunt supuse unei uzuri considerabile. În consecință, apar perioade lungi de nefuncționare și costuri ridicate de întreținere. Prin comparație, piesele contraunghi Synea Power Edition prezintă o durabilitate sporită și un sistem de prindere deosebit de robust. Acestea sunt mai puțin predispuse la defecțiuni mecanice și oferă o durată de utilizare incomparabil mai mare - cu cel puțin 20% față de instrumentele cu transmisie standard.

     extra robust pentru costuri de service mai reduse

     Noul design al capului și ergonomie optimă
     Pentru o mai bună ghidare a frezei, capul piesei este poziționat ușor mai sus. Beneficiind de un design optimizat al axului, se asigură o prindere sigură și un echilibru perfect, în special în combinație cu gama de micromotoare electrice scurte, de la W&H.


     Synea Power Edition Piese contraunghi

     WK-900 LT

     Piesă contraunghi 1:4, spray 3x, dimensiune cap Ø 10,7 mm, sistem prindere freză cu push-button, pentru freze FG cu Ø 1,6 mm

     WK-900 LT
     REF 30418000

     Synea Vision Power Edition
     cu lumină (fibră optică compactă)

     Indicații

     › Tăierea coroanelor și a punțior
     › Prepararea cavităților și a coroanelor
     › Îndepărtarea obturațiilor


     WG-900 LT / A

     Piesă contraunghi 1:4, spray 3x, dimensiune cap Ø 10,7 mm, sistem prindere freză cu push-button, pentru freze FG cu Ø 1,6 mm

     WG-900 LT
     REF 30459000

     Synea Fusion Power Edition
     cu lumină (fibră optică compactă)

     WG-900 A
     REF 30460000

     fără lumină

     Indicații

     › Tăierea coroanelor și a punțior
     › Prepararea cavităților și a coroanelor
     › Îndepărtarea obturațiilor


     Download

     Instrucțiuni de utilizare

     Găsiți toate versiunile lingvistice ale secțiunii Actualizare Igienizare și Întreținere (EN ISO 17664:2017) aici Centru Download.

     Video & Tutoriale

     Pentru o experiență online neîntreruptă și interactivă a conținutului nostru multimedia (de exemplu, videoclipuri, hărți), vă rugăm să acceptați stocarea modulelor cookies necesare (YouTube, MovingImage - informații detaliate despre aceste module cookies pot fi găsite în secțiunea de imprint/protecția datelor) în scopuri de marketing.

     acceptă
    • Piesa contraunghi Synea Vision

     Fiabilitate, ergonomie și
     calitate excepțională

     Linia de piese premium din seria Synea. Inovațiile integrate și cu durata de viață lungă, garantează rezultate de tratament excelente, atât pentru restaurări, cât și în cazul lucrărilor protetice.

     Avantajele Dvs.

     • Două dimensiuni ale capului, pentru nevoile dvs. individuale
     • Durată de viață optimă și funcționare silențioasă, datorită rulmenților ceramici și a tehnologiei de trasmisie inovatoare (WK-99 / WK-93)
     • Ușor de igienizat, protecție totală și
      păstrarea valorii pe termen lung, datorită noului strat exterior
     • Priză excelentă și ergonomie datorită profilului optim al mandrinei și designului monobloc
     • Fibră optică compactă pentru iluminare
      excepțională a campului de tratament
     • Construcție robustă cu componente exterioare din oțel inoxidabil
     • Schimbare ușoară a frezelor
     • Filtru apă integrat, fără nevoie de mentenanță, pentru alimentare apă de cea mai bună calitate
     • Termodezinfectabile și sterilizabile
     • Garanție 36 luni

     Piese contraunghi Synea Vision Short Edition

     Synea Vision Short Edition – cele mai bune piese drepte și contraunghi

     Alegeți din intervalul clasic viteze.

     Avantajele Dvs.

     • Efort redus, datorită greutății totale și lungimii reduse
     • Echilibru perfect cu noul micromotor ultra-scurt
     • Două variante de mărimi ale capului, pentru viteze mari
     • Termodezinfectabile și sterilizabile
     • Garanție 36 luni

     Individualizare
     Opțiuni de acces neașteptate, vizibilitate fără egal și putere mare, cu o dimensiune perfectă a capului.

     • 2 dimensiuni ale capului pentru viteze mari (WK-99 LT / WK-93 LT*)
     • Rapoarte de transmisie crescătoare și descrescătoare: 1:5/1:4.5, 1:1, 2:1, 8:1, piesa de mână
     * raport de transmisie cu dimensiune redusă a capului 1:4.5, lungime freză maximp 21 mm
     //a.storyblok.com/f/45617/70b9d9a308/synea-vision-customised.png
     Suprafață rezistentă la zgârieturi

     Suprafață rezistentă la zgârieturi

     //a.storyblok.com/f/45617/8377d82f3c/synea-vision-handpieces-scratch-resistant.png
     Ușor de igienizat, protecție totală și
     păstrarea valorii pe termen lung, datorită noului strat exterior anti-zgârieturi.
     Răcire optimă

     Răcire optimă

     //a.storyblok.com/f/45617/cf5f124df5/synea-vision-handpieces-5xspray.png
     Răcire și igienizare perfectă a zonei de tratament cu spray-ul 5x.
     Rezultate excelente

     Rezultate excelente

     • Durată de utilizare lungă și silențiozitate neașteptată în timpul operării, datorită rulmenților ceramici și tehnologiei de transmisie inovatoare (WK-93* / WK-99).
     • Opțiuni de acces neașteptate, vizibilitate fără egal și putere de lucru maximă, datorită dimensiunilor perfecte ale capetelor.
     • Oerare silențioasă și fără vibrații, grație optimizării funcționalităților rulmenților.
     * raport de transmisie, corelat cu dimensiunea redusă a capului, de 1:4.5 și lungime freză maximă: 21 mm
     //a.storyblok.com/f/45617/9eae0d8dcc/synea-vision-handpieces-preparation.png
     Gamă versatilă

     Gamă versatilă

     //a.storyblok.com/f/45617/ac83ba02b7/synea-vision-handpieces-range.png
     Piesa de mână dreaptă sau contraunghi potrivită pentru fiecare lucrare. Calitatea Synea!
     25% mai ușoară,
     15% mai scurtă

     25% mai ușoară, 15% mai scurtă

     //a.storyblok.com/f/45617/5ea6ab502d/wk-99-lt-s-em-12-l-and-wk-99-lt-em-e8-led.png
     Synea Vision Short Edition
     cu micromotorul electric EM-12 LED*

     Combinația dintre piesa cot Synea Vision Short Edition și micromotorul electric EM-12 LED reduce considerabil efortul de lucru.

     Piesele cot standard Synea Vision și micromotorul electric EM-E8 LED
     Sistemul perfect pentru lucrările zilnice din cabinet, funcționând perfect cu oricare dintre instrumentele destinate micromotoarelor standard disponibile pe piață.
     HeatBlocker

     HeatBlocker – protecție împotriva arsurilor

     Tehnologia HeatBlocker de la W&H asigură că push-buttonul este întotdeauna rece, minimizând astfel riscul arsurilor pentru pacienți. Sfera ceramică integrată în capul piesei contraunghi reduce fricțiunea asupra push-buttonului, atunci când este apăsat accidental în timpul operării. Astfel, este evitată formarea căldurii excesive, protejându-vă pe dvs. și pacienții dvs. deopotrivă.

      Synea Vision Power Edition Contra-angle Handpieces

      WK-900 LT

      Piesă contraunghi 1:4, spray 3x, dimensiune cap Ø 10,7 mm, sistem prindere freză cu push-button, pentru freze FG cu Ø 1,6 mm, fibră optică compactă

      WK-900 LT
      REF 30418000

      Synea Vision Power Edition

      Indications

      › Tăierea coroanelor și a punțior
      › Prepararea cavităților și a coroanelor
      › Îndepărtarea obturațiilor


      Piese drepte și contraunghi Synea Vision

      WK-99 LT

      Piesă contraunghi 1:5, Penta Spray (5x),
      Diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze FG Ø 1.6 mm,
      fibra optică compactă

      WK-99 LT
      REF 30023000

      Piesă contraunghi Synea Vision

      WK-99 LT S*
      REF 30215000

      Piesă contraunghi Synea Vision Short Edition

      Indications

      > Preparare bonturi coronare și cavități
      > Trepanarea dentară
      > Rezecții
      > Finisare
      > Îndepărtarea obturațiilor și resturilor metalice


      WK-93 LT

      Piesă contraunghi 1:4.5, Penta Spray (5x),
      Diametru cap Ø 9.1 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze FG Ø 1.6 mm,
      fibra optică compactă

      WK-93 LT
      REF 30024000

      Piesă contraunghi Synea Vision

      WK-93 LT S*
      REF 30216000

      Piesă contraunghi Synea Vision Short Edition

      Indications

      > Preparare bonturi coronare și cavități
      > Trepanarea dentară
      > Rezecții
      > Finisare
      > Îndepărtarea obturațiilor și resturilor metalice


      WK-56 LT

      Piesă contraunghi 1:1, Single Spray,
      diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze de piesă cot Ø 2.35 mm, fibra optică compactă

      WK-56 LT
      REF 30025000

      Piesa contraunghi Synea Vision

      WK-56 LT S*
      REF 30217000

      Piesa contraunghi Synea Vision Short Edition

      Indications

      > Prepararea cavităților
      > Trepanarea dentară
      > Rezecții
      > Separări
      > Finisări marginale și obturații


      WK-66 LT

      Piesă contraunghi 2:1, Single Spray,
      diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze de piesă cot Ø 2.35 mm, fibra optică compactă

      WK-66 LT
      REF 30026000

      Piesa contraunghi Synea Vision

      WK-66 LT S*
      REF 30218000

      Piesa contraunghi Synea Vision Short Edition

      Indications

      > Excavări
      > Preparații în apropierea camerei pulpare
      > Finisări


      WK-86 LT

      Piesă contraunghi 8:1, Single Spray,
      diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze de piesă cot cu diametru Ø 2.35 mm, fibră optică

      WK-86 LT
      REF 30027000

      Indicații:

      > Excavări
      > Preparații în apropierea camerei pulpare
      > Obturații radiculare
      > Cimentări


      HK-43 LT

      Piesă dreaptă 1:1, Single Spray, sistem prindere cu twist-tension pentru freze de piesă dreaptă și cot, cu diametru Ø 2.35 mm, fibră optică

      HK-43 LT
      REF 30028000

      Indicații:

      > Preparații
      > Separări
      > Trepanare dentară
      > Rezecții anterioare
      > Proceduri tehnice de bază


      * Piesele contraunghi WK-99 LT S, WK-93 LT S, WK-56 LT S, WK-66 LT S pot fi conectate doar la micromotoarele dentare cu cuplă ISO de maximum 23 mm.

      Download

      Instrucțiuni de utilizare

      Găsiți toate versiunile lingvistice ale secțiunii Actualizare Igienizare și Întreținere (EN ISO 17664:2017) aici Centru Download.

      Video & Tutoriale

      Pentru o experiență online neîntreruptă și interactivă a conținutului nostru multimedia (de exemplu, videoclipuri, hărți), vă rugăm să acceptați stocarea modulelor cookies necesare (YouTube, MovingImage - informații detaliate despre aceste module cookies pot fi găsite în secțiunea de imprint/protecția datelor) în scopuri de marketing.

      acceptă

      Downloads

     • Piesă contraunghi Synea Fusion

      Synea Fusion – calitate dovedită și preț excepțional sunt asigurarea Synea

      Confort fără compromis, calitate Synea dovedită în timp și durată de utilizare optimă.

      Avantajele Dvs.

      • Durată de viață lungă și operare silențioasă, datorită rulmenților ceramici pentru modelul WG-99
      • Accesibilitate optimă și vizibilitate maximă datorită dimensiunilor reduse ale capetelor
      • Răcire sigură cu Quattro Spray (spray răcire cu 4 canale) pentru modelul WG-99
      • Design monobloc, pentru ergonomie și igienizare optime
      • Fibră optică compactă pentru o lumină constantă și de calitate
      • Optimised design for secure grip and optimum hygiene
      • Mâner aderent pentru prindere sigură și schimbare facilă a frezelor
      • Filtru spray integrat pentru apă de calitate, fără necesitate de întreținere
      • Posibilitate de conectare cu toate micromotoarele ISO
      • Termodezinfectabile și sterilizabile
      • Garanție 24 luni

      Iluminare de calitate

      Iluminare de calitate

      //a.storyblok.com/f/45617/8c6eb0d6c0/synea-fusion-handpieces-illumination.png
      Fibră optică compactă, pentru o bună iluminare a câmpului de tratament.
      Răcire optimă din patru părți

      Răcire optimă din patru părți

      //a.storyblok.com/f/45617/c35df28dbf/synea-spray.png
      Răcire neîntreruptă cu Quattro Spray.
      Profil prindere optimizat

      Profil de prindere optimizat

      //a.storyblok.com/f/45617/5dfb638f00/synea-fusion-grip.png
      Profil de prindere optimizat, pentru operare în siguranță și posibilități de igienizare maxime
      Instrumente speciale

      Piese contraunghi cu reciprocitate WG-67

      //a.storyblok.com/f/45617/f1dccf7bc5/synea-fusion-special-instruments.png
      Piese cot speciale cu reciprocitate, pentru zone cu acces dificil.
      HeatBlocker

      HeatBlocker – protecție împotriva arsurilor

      Tehnologia HeatBlocker de la W&H asigură că push-buttonul este întotdeauna rece, minimizând astfel riscul arsurilor pentru pacienți. Sfera ceramică integrată în capul piesei contraunghi reduce fricțiunea asupra push-buttonului, atunci când este apăsat accidental în timpul operării. Astfel, este evitată formarea căldurii excesive, protejându-vă pe dvs. și pacienții dvs. deopotrivă.

       Synea Fusion Power Edition Contra-angle Handpieces

       WG-900 LT / A

       Contra-angle handpiece 1:4, 3-fold spray, head size 10,7mm, press-button chuck system, for FG burs, 1,6mm

       WG-900 LT
       REF 30459000

       Synea Fusion Power Edition
       with light (compact glass rod)

       WG-900 A
       REF 30460000

       no light

       Indications

       › Cutting of crowns and bridges
       › Cavities and crown preparation
       › Removal of fillings


       Piese drepte și contraunghi Synea Fusion

       WG-99 LT

       Piesă contraunghi 1:5, Quattro Spray (4x),
       Diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze FG Ø 1.6 mm,
       fibra optică compactă

       WG-99 LT
       REF 30007000

       Indicații:

       > Preparare bonturi coronare și cavități
       > Trepanarea dentară
       > Rezecții
       > Finisare
       > Îndepărtarea obturațiilor și resturilor metalice

       WG-99 A
       REF 30008000

       Indicații:

       > Preparare bonturi coronare și cavități
       > Trepanarea dentară
       > Rezecții
       > Finisare
       > Îndepărtarea obturațiilor și resturilor metalice


       WG-66 LT

       Piesă contraunghi 2:1, Quattro Spray (4x),
       Diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze FG Ø 2.35 mm,
       fibra optică compactă

       WG-66 LT
       REF 30011000

       Indicații:

       > Excavații
       > Preparații în apropierea camerei pulpare
       > Finisare

       WG-66 A
       REF 30012000

       Indicații:

       > Excavații
       > Preparații în apropierea camerei pulpare
       > Finisare


       WG-56 LT

       Piesă contraunghi 1:1, Single Spray (1x),
       Diametru cap Ø 9.5 mm, sistem prindere cu push-button pentru freze de PC Ø 2.35 mm, fibra optică compactă

       WG-56 LT
       REF 30009000

       Indicații:

       > Prepararea cavităților
       > Trepanații dentare
       > Rezecții
       > Separări
       > Finisare marginală a cavităților, obturații

       WG-56 A
       REF 30010000

       Indicații:

       > Prepararea cavităților
       > Trepanații dentare
       > Rezecții
       > Separări
       > Finisare marginală a cavităților, obturații


       HG-43 A

       Piesă dreaptă 1:1, Single Spray, sistem prindere cu twist-tension pentru freze de piesă dreaptă și cot, cu diametru Ø 2.35 mm, fibră optică

       HG-43 A
       REF 30013000

       Indicații:

       > Preparații
       > Separări
       > Trepanare dentară
       > Rezecții anterioare
       > Proceduri tehnice de bază


       Piese contraunghi cu reciprocitate

       WG-67 LT

       Piesa contraunghi Profin® 2:1
       Single Spray, amplitudine mișcare 1.1 mm, pentru instrumente Dentatus

       WG-67 LT
       REF 30084000

       Indicații:

       > Îndepărtarea excesuului de material
       > Pre-polish
       > Lustruire
       > Lustruire interdentară și subgingivală

       WG-67 A
       REF 30085000

       Indicații:

       > Îndepărtarea excesuului de material
       > Pre-polish
       > Lustruire
       > Lustruire interdentară și subgingivală

       Download

       Instrucțiuni de utilizare

       Găsiți toate versiunile lingvistice ale secțiunii Actualizare Igienizare și Întreținere (EN ISO 17664:2017) aici Centru Download.

       Video & Tutoriale

       Pentru o experiență online neîntreruptă și interactivă a conținutului nostru multimedia (de exemplu, videoclipuri, hărți), vă rugăm să acceptați stocarea modulelor cookies necesare (YouTube, MovingImage - informații detaliate despre aceste module cookies pot fi găsite în secțiunea de imprint/protecția datelor) în scopuri de marketing.

       acceptă

       Downloads

      • Synea Vision

       Tipuri:

       WK-93 LT /
       WK-93 LT S /
       WK-99 LT /
       WK-99 LT S

       WK-66 LT /
       WK-66 LT S /
       WK-86 LT
       WK-56 LT /
       WK-56 LT S
       HK-43 LT
       Lumină: fibră optică compactă fibră optică compactă fibră optică compactă fibră optică compactă
       Dimensiuni cap: Ø 9.1 / Ø 9.5 mm Ø 9.5  mm Ø 9.5  mm
       Înălțime cap: 21.2 mm / 21.6 mm
       (cu freză 19 mm)
       20 mm
       (cu freză 19 mm)
       20 mm
       (cu freză 19 mm)
       Transmisie/reducție: 1:4.5 / 1:5 2:1 / 8:1 1:1 1:1
       Viteză Max.: 40.000 rpm 40.000 rpm 40.000 rpm 40.000 rpm
       Diametru max. parte activă:
       Lungime max.:
       2 / 2.5 mm
       21 / 25 mm
       34 mm 34 mm 34 mm
       Cuplă: ISO 3964 ISO 3964 ISO 3964 ISO 3964
       Spray:

       5-canale (> 50ml/min)

       1-canal (> 50ml/min)

       1-canal (> 50ml/min)

       1-canal (> 50ml/min)

       Synea Fusion

       Tipuri: WG-99 LT / WG-99 A WG-66 LT / WG-66 A WG-56 LT / WG-56 A HG-43 A
       Lumină: fibră optică compactă/fără fibră optică compactă/fără fibră optică compactă/fără fără lumină
       Dimensiuni cap: Ø  9.5 mm Ø 9.5 mm Ø 9.5 mm
       Înălțime cap: 21.6 mm
       (cu freză 19 mm)
       20 mm
       (cu freză 19 mm)
       20 mm
       (cu freză 19 mm)
       Transmisie/reducție: 1:5 2:1 1:1 1:1
       Viteză Max.: 40.000 rpm 40.000 rpm 40.000 rpm 40.000 rpm
       Diametru max. parte activă:
       Lungime max.:
       2.5 mm
       25 mm
       34 mm 34 mm 34 mm
       Cupla: ISO 3964 ISO 3964 ISO 3964 ISO 3964
       Spray:

       4-canale (> 50ml/min)

       1-canal (> 50ml/min)

       1-canal (> 50ml/min)

       1-canal (> 50ml/min)

       Piese cot cu reciprocitate

       Tipuri: WG-67 LT / WG-67 A WG-69 LT / A
       Lumină: fibră optică compactă/fără compact glass rod / no
       Transmisie/reducție: 2:1 2:1
       Viteză max.: 20.000 rpm  40,000 rpm
       Partea activă (mm): mișcare 1.1 mm pentru instrumente Dentatus stroke 0.9 mm for für Intensiv files
       Lungime totală max. (mm): determinată de instrumentele disponibile
       Cuplă:

       ISO 3964

       ISO 3964
       Spray:

       1-canal (> 50ml/min)

       1-fold (> 50ml/min)