Noutăți

Lubrifiere maximă cu un consum minim

Dispozitivele de reprocesare W&H

Dispozitivele de întreținere sunt indispensabile atunci când vine vorba de asigurarea bunei funcționări a instrumentelor dentare cu transmisie, menținerea valorii acestora și o durată de viață cât mai lungă. Echipamentele W&H Assistina Twin și Assistina One impresionează prin lubrifierea temeinică și completă a componentelor interne de transmisie, prin curățarea canalelor de pulverizare, precum și datorită setului de îngrijire ecologic, Assistina Care Set Oil.

Assistina Care Set Oil

Assistina Twin de la W&H este un echipament unic în categoria dispozitivelor de întreținere, datorită sistemului său inovator cu două camere și procesului de lubrifiere în timp record. Assistina One a fost gândit să răspundă nevoilor utilizatorilor din cabinetele stomatologice, fiind conceput să simplifice și să eficientizeze încă și mai mult procesul de întreținere a pieselor.
Ambele echipamente se bazează pe o tehnică inovatoare de nebulizare, astfel: uleiul fin pulverizat slăbește și îndepărtează particulele contaminate de pe componentele interne ale pieselor, aplicând presiune ridicată, fără însă a le pune în mișcare. "Lubrifierea automată, prin intermediul Assistina, asigură ungerea corespunzătoare a pieselor de mână, utilizând cantitatea corectă de ulei. În plus, spre deosebire de lubrifierea manuală, aceasta oferă posibilitatea de a curăța și canalele de pulverizare. Cantitatea corectă de ulei garantează, nu numai întreținerea perfectă a pieselor de mână, dar și reducerea riscului de deteriorare a altor dispozitive, cum sunt sterilizatoarele, ca urmare a excesului de ulei. În cele din urmă, o cantitate excesivă de ulei poate crea pete pe pungi - după sterilizare, fapt ce poate afecta menținerea sterilizării", precizează Alberto Borghi, explicând avantajele reprocesării cu ajutorul dispozitivelor W&H.

Echipamentele Assistina Twin și Assistina One de la W&H impresionează prin lubrifierea riguroasă și completă a componentelor interne de transmisie, precum și prin posibilitatea de curățare a canalelor de pulverizare.

Singurul și unicul ulei. The ONE.

Testele de laborator realizate au demonstrat că uleiul Assistina Care Set MD-302 determină o reducere semnificativă a ratei de frecare și a abraziunii componentelor interne, comparativ cu produsele concurente cele mai frecvente. Uzura, prin abrazie, a componentelor interne poate fi redusă cu 28% până la 77%. Prin urmare, utilizarea dispozitivelor de reprocesare W&H poate contribui la conservarea resurselor, având în vedere faptul că piesele de mână demonstrează o durată de viață prelungită și își mențin valoarea în timp.

Testele de laborator au demonstrat că uleiul Assistina Care Set MD-302 contribuie semnificativ la reducerea gradului de abraziune a componentelor interne, comparativ cu cele mai frecvente produse concurente.

Ecologic și sustenabil

Uleiul Assistina Care Set prezintă un randament echivalent cu 20 de cutii de spray de ulei MD-400. Astfel, pot fi întreținute mai mult de 2.800 de piese de mână. Dispozitivele de reprocesare de la W&H asigură dozarea automată a cantității exacte de Ulei de service și Activefluid W&H necesare. Fabricate în Austria, cu materiale durabile și de înaltă calitate, acestea înregistrează, de asemenea, o amprentă ecologică mică în urma proceselor de producție. Toate aceste caracteristici fac din dispozitivele de reprocesare W&H o soluție foarte economică, permițând medicilor dentiști să economisească bani, timp și deșeuri. "Atât Assistina One, cât și Twin își amortizează investiția în decurs de un an, datorită consumabilelor lor, al căror cost este mai mic decât al uleiurilor spray. Recomandarea noastră este să aveți în vedere dimensiunea clinicii dumneavoastră atunci când faceți alegerea echipamentului, astfel că, în doar un an, Assistina se va dovedi alternativa financiară înțeleaptă", explică Alberto Borghi, manager de produs pentru sterilizare, dezinfectare și întreținere la W&H.

Setul Assistina Twin Care include un cartuș de W&H Service Oil F1, un cartuș de Activefluid și un filtru HEPA.
Uleiul Assistina Care Set furnizează un randament echivalent cu 20 de cutii de spray cu ulei MD-400. Astfel, pot fi întreținute peste 2.800 de piese de mână.

comentarii