Noutăți

W&H AIMS deschide drumul

Asigurarea condițiilor de igienă într-un cabinet stomatologic este esențială, deși poate fi complexă. Aici intervine W&H AIMS. Cu un amplu portofoliu de produse, o bază de cunoștințe fundamentale, precum și toate informațiile relevante, la îndemână, dintr-o singură privire, W&H AIMS se constituie într-o resursă valoroasă pentru fiecare cadru medical. W&H oferă sprijin pas cu pas pentru un management profesional al igienizării, în scopul întreruperii eficiente a lanțului infecțios. Acum, de asemenea, și cu ajutorul gamei de produse de curățare și dezinfectare compatibile, sub marca BePro.

AIMS – Soluții  Avansate privind Managementul Prevenției infecțiilor
W&H AIMS sprijină pas cu pas utilizatorii în drumul lor către un management profesional al igienizării.

W&H AIMS oferă profesioniștilor din domeniul sănătății un ghid în șapte etape de reprocesare, iar acum include, de asemenea, și informații referitoare la măsurile de prevenire a infecțiilor ambientale. Fluxul de lucru este deosebit de cuprinzător și furnizează o serie de recomandări practice și soluții specifice, punând la dispoziție și cunoștințe științifice suplimentare, pentru un plus de eficiență și eficacitate. "Aveți grijă. Fiți în siguranță." - cu W&H AIMS, personalul medical specializat ridică practica zilnică de management al igienizării la nivel profesional, oferind astfel cea mai bună îngrijire și protecție posibilă, atât pentru pacienți, cât și pentru ei înșiși.

Siguranță înainte de toate

Cum și unde apare riscul de infectare? De ce este esențială fiecare etapă a procesului de reprocesare?
Ce rol joacă echipamentul individual de protecție? W&H AIMS oferă răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele, îndrumând pas cu pas utilizatorii pe drumul către personalizarea procesului de gestionare a igienizării în cabinet. Fluxul de lucru include acum, de asemenea, toate etapele de igienizare și dezinfectare a cabinetului stomatologic - asigurând că toate punctele critice sunt luate în considerare. Site-ul W&H AIMS a fost actualizat și este, acum, și mai cuprinzător și mai intuitiv. În același timp, au fost create noi videoclipuri pentru utilizatori care explică toți pașii implicați în reprocesare și controlul infecțiilor.

Vizitați noul site web AIMS la aims.wh.com
Website-ul W&H AIMS a fost actualizat și este, acum, și mai cuprinzător și mai intuitiv.

Soluții de curățare și dezinfecție perfect armonizate

Portofoliul produselor W&H este, de asemenea, o completare perfectă și fiabilă pentru integrarea în rutina zilnică de lucru. Nu doar eficacitatea dispozitivelor pentru reprocesarea pieselor de mână sau sterilizatoarele W&H sunt bine dovedite - începând din acest an, W&H oferă, de asemenea, o gamă de agenți de curățare și dezinfectare compatibili, sub marca BePro.

Testați W&H AIMS chiar acum! aims.wh.com/ro_romania

comentarii