Noutăți

Controlul optim al proceselor cu W&H eLog și noul test Helix

Instrumentele igienizate și echipamentele sterile reprezintă o chestiune de rutină într-un cabinet stomatologic profesionist. Prin urmare, funcționarea corectă și sigură a sterilizatoarelor cu abur este esențială. Cu noul eLog de la W&H, testele periodice și evidența ciclurilor de sterilizare pot fi acum salvate automat într-un jurnal digital. Acest lucru garantează conformitatea, în orice moment, cu normele privind documentarea. În plus, W&H introduce pe piață un nou test Helix, pentru un control optim al proceselor pentru sterilizatoarele de clasă B.

Treceți pe digital, cu eLog!

Cabinetele de medicină dentară au obligația păstrării evidenței ciclurilor de sterilizare și a testelor periodice de rutină, pe termen lung, în funcție de legislația și normele specifice fiecărei țări. Cu eLog, W&H oferă o soluție digitală rapidă, sigură și fiabilă, care asigură că toate datele esențiale sunt disponibile online, facilitând astfel o optimizare susținută a fluxului de lucru din cabinet. Acest lucru nu doar că simplifică gestionarea registrelor de sterilizare, dar permite și economisirea timpului și a hârtiei, contribuind la o mai bună prezervare a resurselor de mediu. Sistemul eLog dispune de o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care facilitează orientarea prin meniuri a utilizatorilor, precum și integrarea fără probleme a datelor digitale înregistrate rezultate din rutina lor zilnică. Utilizatorii au opțiunea de stocare a datelor în siguranță pe platforma ioDent® sau, local, prin intermediul aplicației W&H Steri App. Jurnalul digital este disponibil pe PC sau pe dispozitive mobile smart, putând fi accesat și prezentat în orice moment pentru auditare.

W&H eLog
Cu noul eLog de la W&H, testele periodice și evidența ciclurilor de sterilizare pot fi acum salvate automat într-un jurnal digital.

Fiabilitate în monitorizarea de rutină

Aceasta este ceea ce promite noul test Helix de la W&H pentru sterilizatoarele de clasa B. Acesta acționează ca un corp cavitar care, datorită formei sale, simulează cele mai dificile cerințe pentru sterilizarea instrumentelor cu cavități interioare.

"Codul QR, de pe benzile de testare, permite o trasabilitate completă și o integrare totală cu eLog, funcția noastră unică care digitalizează și simplifică evidența jurnalelor de sterilizare. Cu doar câțiva pași simpli, rezultatul testului Helix poate fi salvat fără probleme și fără efort în noul sistem eLog", explică Simone Facagni, manager de produs W&H.

Helix test kit
Noul test Helix de la W&H, destinat sterilizatoarelor de clasa B, promite totală fiabilitate în cadrul proceselor de control și monitorizare de rutină.

Mai multe informații despre noul sistem eLog și despre testul Helix pot fi găsite online, aici: wh.com/ro_romania.

comentarii