Managementul calității la W&H

Acuratețe și inginerie de precizie, pentru cele mai înalte standarde de calitate


În calitatea noastră de companie de tehnologie medicală, împreună cu cei 1.300 de angajați din întreaga lume, ne confruntăm în fiecare zi cu cele mai înalte exigențe privind calitatea din această industrie. Prin urmare, știm de mai bine de 130 de ani că, fără propriile noastre standarde înalte, nu pot fi îndeplinite nici specificațiile de fabricație și nici nu se vor putea realiza lucrări de pionierat.

De aceea, ne definim, pe de o parte, printr-un puternic simț al responsabilității față de clienți, parteneri, pacienți și sănătatea oamenilor, iar, pe de altă parte, ne împingem propriile standarde, cu mult peste cerințele minime. Pentru că, așa cum spune principiul nostru fundamental "Oamenii au prioritate", producția de tehnologie medicală cu cel mai înalt nivel de calitate și siguranță este o prioritate la W&H. În acest sens, toți angajații noștri sunt chemați să respecte acest principiu: îmbunătățirea continuă a produselor noastre și a sistemului nostru de management al calității orientat spre proces reprezintă responsabilitatea tuturor și suma tuturor lucrurilor. Clienții noștri pot considera de la sine înțeles că respectăm criteriile internaționale de calitate relevante - iar acest lucru ne-a fost confirmat oficial, de nenumărate ori, de-a lungul anilor Companiile din cadrul Grupului W&H dețin certificări în conformitate cu ISO 9001, ISO 13485, MDSAP (Medical Device Single Audit Program), ISO 14001, DIRECTIVA 93/42/CEE A CONSILIULUI, (UE) 2017/745 MDR, 2014/68 UE (PED), marca ASME (A Societății Americane a Inginerilor Mecanici - American Society of Mechanical Engineers), EMAS (Schema de Eco-Management și Audit). În calitate de partener business, toate certificatele valabile în prezent sunt la dispoziția dumneavoastră, în zona de descărcare din PARTNERnet. Pentru informații mai detaliate despre certificatele respective, vă rugăm să vă adresați distribuitorului dumneavoastră.

Originile noastre se află în ingineria de precizie. O tradiție care, împreună cu spiritul de pionierat W&H, creează combinația optimă de precizie și deschidere către alte domenii fundamentale, cum ar fi sustenabilitatea și procesul de selecție a resurselor. În acest mod, promovăm în mod constant un progres durabil și sustenabil, fără a face compromisuri atunci când lucrăm cu materiale de conflict. Pentru că "Oamenii și planeta noastră au prioritate". Toate acestea contribuie la succesul global al Grupului W&H.