Noutăți

Bune practici de reprocesare și control al infecțiilor

Întrunirea experților și transferul de cunoștințe

În procesul de proiectare a produselor sale, W&H pune un accent semnificativ pe satisfacerea nevoilor profesioniștilor din domeniul medical. Pe parcursul a două workshop-uri ample, compania W&H a purtat discuții împreună cu profesioniști din Franța, Italia, Australia, Germania și Turcia. Obiectivul principal al acestor ateliere a gravitat în jurul transferului de cunoștințe, a schimbului de exemple de bune practici și a aprofundării procedurilor de reprocesare, precum și a fluxurilor de lucru în cabinetele lor stomatologice, cu scopul prevenirii infecțiilor.

Angajații W&H în cadrul celor două workshop-uri despre reprocesare și controlul infecțiilor din Italia.
W&H a găzduit recent, în Italia, două workshop-uri privind reprocesarea și controlul infecțiilor.

W&H a găzduit recent două workshop-uri în Italia, reunind profesioniști din domeniul sănătății pentru un proces reciproc de învățare. Această abordare permite companiei W&H să perfecționeze ofertele, asigurându-se de alinierea lor perfectă cu diversele exigențe ale utilizatorilor din întreaga lume. "Împărtășirea diferitelor experiențe cu clienții noștri este un pas esențial în definirea și implementarea celor mai bune soluții posibile pentru aceștia", spune Marino Magno, membru al echipei de conducere de la W&H Sterilization. Feedback-ul primit de la profesioniștii din domeniul sănătății, participanți la aceste ateliere de lucru, a fost covârșitor de pozitiv. Workshop-urile s-au axat pe reprocesare și pe controlul infecțiilor. A major part of the program was AIMS, O parte importantă a programului a constituit-o AIMS, ghidul W&H pentru un management optim al igienei în cabinetele medicale. Liderii de opinie prezenți au apreciat contribuțiile valoroase, schimbul de cunoștințe, dar și atmosfera italiană.

Angajații W&H au acumulat o mulțime de cunoștințe valoroase în urma atelierelor.
Obiectivul principal al atelierelor a fost transferul de cunoștințe.

"Ne-am bucurat de întâlnire, de contextul multicultural și de diversitatea experiențelor persoanelor implicate în acest eveniment. De asemenea, am putut acumula și mai multe cunoștințe despre fluxul de lucru AIMS", spune Dr. Carolin Habermeier, medic stomatolog din Germania. Dr. Ozgur Yildirim Torun din Turcia și-a împărtășit, de asemenea, gândurile: "Aici, la Bergamo, timp de două zile, am făcut schimb de informații detaliate despre proiectul AIMS la W&H Italia. Am încercat să aducem o contribuție viitoarelor proiecte, prin ateliere de lucru și brainstorming. Aș dori să mulțumesc întregii echipe W&H pentru deschiderea și abordarea remarcabilă a tuturor ideilor". Principala concluzie: Cele mai bune rezultate apar atunci când ambele părți beneficiază și obțin informații valoroase. Acesta nu va fi cu siguranță ultimul atelier pe care W&H îl organizează în acest scop.

comentarii