Доклади & Изследвания

Иновация LED+ на W&H

Ексклузивно – новите инструменти с LED+ на W&H

Максимална LED технология: новите турбини Synea, турбини и наконечници Alegra, както и прави и обратни хирургически наконечници с LED+ на W&H! Денталните медици приветстваха тази иновация и много от тях използват LED на W&H!

Релаксираща работа, благодарение на качествена дневна светлина, изключително възпроизвеждане на естествени цветове и ярки цветови контрасти: с несравним индекс за цветопредаване (CRI). Новите LED инструменти на W&H сега предлагат и допълнително предимство. За клиентите на W&H, това означава изключително осветяване в практическите приложения. Убедете се сами.

* Всички инструменти са тествани при еднакви условия.

С CRI над 90, новите LED инструменти на W&H предлагат несравнимо висок индекс на цветопредаване. Конкретно, това означава, че за първи път обработваната зона и в частност червените тонове в устата са реално представени с истинските си цветове - едно значително предимство за вашето благополучие и облекчение на очите.

W&H LED+

Основни предимства на W&H LED+ от пръв поглед:

  • Оптимален контраст при цветопредаване от 5,500 Kelvin за качествена дневна светлина в обработваната зона.
  • Максимално поле на осветяване чрез позициониране на чипа за LED директно върху изхода на светлината - върху главата на инструмента.
  • Оптимален контраст на чувствителност: Индекс на цветопредаване от над 90 за естествен нюанс и значително подобрен контраст на чувствителност за вашите очи.
  • Постоянна качествена светлина и интензитет 25,000 lux, независимо от мощността, зададена в денталния юнит при работа със Synea и Alegra; до 31,000 lux с хирургични инструменти – взависимост от оборотите.
  • Най-висока степен на осветяване в сравнение: Lumen е единицата за измерване на общия коефициент на осветяване от източника, независимо от разстоянието му от обекта. Степента на осветяване ще замени измерването във Watt за вбъдеще, дори при стандартни източници на светлина като крушки с нагревател. Това е единственият начин за надежден пренос на светлинния поток от източника на светлина.
  • Стерилизуемост: W&H спазва най-високите стандарти за хигиена и е единственият производител, който предлага напълно стерилизуема LED гама.

коментара