Хигиена & Поддръжка

W&H AIMS – Съвременни решения за управление превенцията на инфекции

W&H AIMS представлява научно обосновано, дългогодишно и подробно ноу-хау, което има за цел да допринесе за по-задълбочено разбиране за това как възникват рисковете от инфекции и защо всяка стъпка от процеса на обработка, както и личните предпазни средства, са ключови за прекъсването на веригата на инфекцията. Това е виртуално ръководство, което има за цел да Ви направлява стъпка по стъпка през хигиенния работен процес и отговаря на всички въпроси относно стъпките преди, по време и след процеса на обработка, както и безопасността на пациентите и персонала в денталната практика.

В допълнение, W&H AIMS демонстрира как целият процес на обработка може да бъде планиран по-ефективно и да бъде адаптиран към ежедневните условия - винаги с цел прекъсване на веригата на инфекция!

AIMS работен процес
Научете повече за W&H AIMS работен процес.

Защо е важно да следвате стъпките за хигиена и обработка?

  • За да се прекъсне кръстосаното предаване на инфекции в денталните практики
  • За здравето на денталните специалисти и пациентите (моля, имайте предвид значението на носенето на предпазни средства)
  • За професионална и редовна поддръжка на денталните инструменти за по-дълъг експлоатационен живот
  • За професионално управление на отпадъците, водата и енергията

Хигиенни стандарти от най-високо ниво

W&H предлага цялостно решение за Вашите турбини, прави и обратни наконечници по пътя им през системата за хигиена.

Хигиенни стандарти от най-високо ниво

Можете да намерите полезни често задавани въпроси на тема хигиена и поддръжка в раздел Често задавани въпроси и на нашия Видео канал.