Новини

Иновацията изисква правилна комбинация

Силните проектни екипи се отличават с разностранни умения, перспективни виждания и таланти. Това е убеждението на Харалд Зигхарт, директор „Изследвания & Развитие“ в W&H. В следващото интервю Харалд Зигхарт споделя с какво се отличават неговите екипи по про��кта.

Synea – завинаги млада!

Synea е ясният победител в предизвикателството за иновации – в продължение на 20 години. Турбините, правите и обратни наконечници Synea на W&H не само определят стандарта в своя клас – те са технологична сензация. Уникални със своята функция, дизайн и надеждност, продуктите Synea вдъхновяват ежедневната работа на денталния лекар и разкриват много нови възможности за лечение.

Нова система за полиране от W&H

В съвременното дентално лечение професионалното механично отстраняване на плака и биофилм е неразделна част от дейностите по профилактика. С новия наконечник за полиране Proxeo TWIST W&H представя система с работна височина 4 mm по-къса спрямо стандартните системи.

W&H и Osstell на конгреса на EAO

От 11 до 13 октомври 2018 г. Европейската Асоциация за Остеоинтеграция (EAO) събира експертите по имплантология от цял свят на своя 26-годишен научен конгрес в Панаирния център, Виена. Основните теми ще бъдат диагностиката, хирургичните процедури и клиничната последваща грижа. За W&H и Osstell фокусът на конкреса ЕАО ще бъде върху техниките за оптимизирано планиране на лечението.

W&H стартира собствен профил в Instagram

Instagram цели да улови и сподели автентично, актуално и авангардно съдържание. Днес платформата за видео и снимки има над 800 милиона потребители по целия свят, включително и много лекари по дентална медицина и асистенти, което обяснява изненадващо високото ниво на интерес към снимки от денталната индустрия. Затова в W&H решихме, че е време да представим собствен иновативен и модерен Instagram профил за комуникация с нашите кли��нти.

Интервю: Osstell Beacon ползи и наблюдения

През последните няколко години се наблюдава промяна в пазара на денталните импланти. В момента има много дентални лекари с по-малко опит в имплантологията и предстои смяна на поколението, което е с различни очаквания. Клиницистите се сблъскват с все по-комплексни решения, тъй като се наблюдава увеличение на броя на пациентите с рискови фактори и изисквания за по-кратки срокове за лечение. Osstell, компанията, разработила ISQ технологията, сега прави следващ скок в еволюцията на имплантологичната диагностика с представянето на Osstell Beacon, иновативен и интуитивен инструмент, предназначен да насочва лечението с импланти за по-предсказуеми резултати. Разговаряме с г-н Йонас Ехингер, изпълнителен директор на Osstell, г-н Стефан Хорн, отговарящ за развойната дейност на Osstell и д-р Маркус Дагнелид, изпълнителен директор на Dagnelidklinken, за да ни разкажат повече за подхода на Osstell и новия продукт Osstell Beacon.

20-годишен съюз с Академията за дентално продължаващо обучение Карлсруе (AZFK)

Как възниква иновацията? Наред с познатите фактори като индивидуални идеи, опит и изпитания, сътрудничеството е неразделна част от иновационния процес в W&H. По тази причина поддържаме контакт с дентални лекари, техници и организации за обучение и развитие по целия свят. През 2018 г. нашето партньорство с Академията за дентално продължаващо обучение Карлсруе (AZFK) отбелязва своята 20-годишнина.

Новият Osstell Beacon в подкрепа на стабилността на импланта

Osstell, създателят на ISQ диагностичната технология (Коефициент на стабилност на импланта), представя следващия скок в развитието на инструментите за диагностика при имплантиране: Osstell BeaconTM. Този иновативен и високоинтуитивен инструмент е предназначен да подобри предвидимостта на резултатите от имплантацията, използвайки методика за оценка на стабилността на импланта чрез анализ на резонансната честота (RFA).

W&H приветства тайландската икономическа делегация

В рамките на бизнес обиколка, група тайландски делегати посети централата на W&H в Бюрмос на 20 юли 2018 г. Сред гостите беше и тайландският почетен консул Максимилиан Корет, съпругата му д-р Вера Корет в качеството й на заместник почетен консул, както и тайландският посланик Сонгсак Сайчеу.

Дарение за най-високо разположената дентална клиника в света

Най-високо разположената дентална клиника в света се намира ��а височина 3.440 м. Основните дентални процедури са недостъпни за местното население или се извършват с най-прости инструменти и методи. W&H Dentalwerk Bürmoos GmbH отново изпрати помощ за денталната клиника в Намче Базар.

Екипът в денталната практика като маркетингов фактор

В началото на годината бе публикувано последното проучване на “Stiftung Gesundheit” (Фондация за обществено здравеопазване), озаглавено “Ärzte im Zukunftsmarkt Gesundheit” („Лекари на бъдещия здравен пазар“). Един от въпросите, зададени на участващите лекари, разглежда най-важните маркетингови фактори за практиката. На първо място, дори преди представянето в интернет, те споменават екипа на практиката. Този резултат ясно подчертава важната роля на служителите в областта на маркетинга, обслужването и удовлетвореността на пациентите. Как обаче да превърнем екипа на практиката в положителен маркетингов фактор?

Alegra турбини: решаващ плюс в производителността

С настоящата актуализация при мощността на своята гама турбини Alegra, W&H вече предлага значително по-голяма производителност. Моделите с мини глава позволяват бърз и лесен работен подход за работа с пациенти, при които отварянето на устата е ограничено. Лекарите по дентална медицина вече могат да се възползват от по-високата ефективност на задвижващата система при Alegra турбини TE-95 и TE-98 със стандартни глави за по-добро отстраняване на зъбните структури. W&H турбините Alegra са най-мощните продукти на пазара в категорията турбини с LED светлина и захранване с независим генератор.

W&H по време на EuroPerio9

EuroPerio е най-големият научен конгрес в света, специализиран в областта на пародонтологията и имплантологията. Последната от тези срещи, които се организират на всеки три години - EuroPerio9 се проведе от 20 до 23 юни 2018 г. в Амстердам и събра над 10 000 експерта. С „Няма имплантология без пародонтология“, накратко NIWOP, W&H представи систематичен и основан на доказателства работен процес за стабилна и здрава тъкан около импланта. Работният процес NIWOP, който беше представен за първи път в рамките на конгреса, бе широко обсъждан не само на щанда на W&H, но и по време на лекцията на Д-р Карл-Лудвиг Акерман.

Колеги със страст

В W&H Dentalwerk Bürmoos знаем, че всеки, който е отдаден на това, което прави, ще го направи наистина добре. Всички кандидати трябва да намерят идеалната работна среда за тях. В това интервю Маркус Фег и Кристоф Байер от Човешки ресурси ще ни разкажат какво по-специално търсят по време на интервютата за работа и ще ни дават представа за променящия се устрем в компанията.

W&H Dentalwerk спечели Държавна награда за иновации

Държавната награда за иновации – най-високото държавно отличие за върхови постижения в Австрия. На 22 март 2018 г. W&H получи Държавната награда в категория „Иновации“, връчена от д-р Маргарете Шраумбьок, федерален министър на дигитализацията и икономическите въпроси, в “Aula der Wissenschaften” във Виена. С денталната турбина от нова генерация Primea Advanced Air за първи път имаме постоянни обороти, приблизително 50% по-висока максимална мощност, осветяване на обработваната зона без сянка, както и минимално ниво на шума. Това е от полза както за лекарите по дентална медицина, така и за техните пациенти.

Нова имиджова кампания на W&H

Бихме могли да ги опишем като героите от ежедневието: лекарите по дентална медицина и денталните професионалисти, които чрез своята всеотдайност, професионални умения или просто приятелска усмивка успяват да превърнат денталната визита в положително събитие. Те правят това просто, защото са загрижени и искат да се уверят, че пациентите им се чувстват комфортно. Новата имиджова кампания на W&H „От пациент станете фен” поставя фокуса не върху самата компания, а върху лекарите по дентална медицина и техните екипи. Интервюирахме Анита Талингер, Маркетинг директор на W&H, за контекста, целите и предизвикателствата на тази рекламна кампания.

W&H подкрепя героите от всекидневието

С новата имиджова кампания “От пациент станете фен“ W&H ще насочи вниманието към лекарите по дентална медицина и денталните професионалисти. Тези герои от всекидневието осигуряват на своите пациенти сигурност и увереност във всяка ситуация на лечение.

Бъдете в крак с времето с последните новини!

Информационен бюлетин

Регистрирайте се за нашия информационен бюлетин, за да сте сигурни, че винаги получавате актуални новини и информация.