Орална хирургия & Имплантология

Преглед на продуктите

Апарати за хирургия

Сигурни, надеждни, мощни

С каквото и да се сблъскате. С апаратите на W&H за орална хирургия и имплантология сте винаги подготвени за всяка ситуация.

Прави & обратни наконечници

С мини LED+ за орална хирургия и имплантология

Хирургичните наконечници и обратните наконечници за орална и лицево-челюстна хирургия предлагат оптимално осветяване на обработваната зона и спомагат за получаване на перфектни точни резултати от лечението.

Измерване на стабилността на импланта

За стабилен имплант

Проверете първичната стабилност на имплантите, наблюдавайте и документирайте остеоинтеграцията с W&H Osstell ISQ модул.

Накрайници за Piezomed

Изключително бързи, прецизни, щадящи

Накрайниците за пиезохирургия на W&H предлагат на оралните хирурзи оптимална подкрепа за костна хирургия, латерален синус лифт, екстракция на зъби и ретроградна ендодонтия. В същото време, като орален хирург те Ви помагат да поддържате възможно най-атравматични процедури за Вашите пациенти. Това подобрява процеса на оздравяване.

Протетичен мотор за импланти

За прецизно регулиране на въртящия момент

Протетичният мотор за импланти притежава прецизен контрол на въртящия момент за точно и безопасно затягане на крепежните винтове.

Хирургични наконечници с режещи триони

За изключителна производителност при рязане

Хирургичните наконечници с режещи триони за орална и лицево-челюстна хирургия предлагат перфектни и перспективни решения при остеотомии или отстраняване на костна маса чрез сагитално, осциларно или реципрочно движение.

Аксесоар(и) & Консуматив(и)

{{ foundItemsLength }} Аксесоар(и) & Консуматив(и)