Новини

Synea Fusion в светлината на прожекторите

Ефикасни, успешни, популярни – обратните наконечници Synea Fusion са най-продаваните обратни наконечници в света от W&H и в своя клас съчетават изключително качество и дълъг експлоатационен живот с ниски разходи за придобиване. Наскоро стартиралата кампания „Spot on“ буквално осветява прожекторите върху популярните медицински изделия.

Е-спортове спонсорирани от W&H

Разрастващата се реклама на електронните спортове не спира до индустриалните предприятия, както доказва производителят на медицински изделия W&H. Базираната в Бюрмоос компания реши да си сътрудничи с организацията за електронни спортове Morekats. Заедно те искат да популяризират професионалната игрална сцена в Австрия и да я направят по-достъпна.

Assistina 301: 30 години номер 1

W&H поставя на преден план качеството, иновациите и използваемостта на своите продукти. Въпреки това правилната и професионална грижа играе изключително важна роля за перфектното функциониране и дългия живот на прецизните инструменти с трансмисия. Вече 30 години системата за поддръжка на W&H Assistina 301 предоставя отлично обслужване на дентални инструменти.

Предстоящо събитие

13.09. 2022

Hygiene Training

Uster