Новини

Максимално смазване с минимален разход

Апаратите за поддръжка са незаменими, когато става въпрос за осигуряване на правилна работа на денталните инструменти с трансмисия, запазване на тяхната стойност и дълъг експлоатационен живот. Assistina Twin и Assistina One на W&H впечатляват със своето цялостно смазване на частите на лагерите и почистване на каналите на спрея с помощта на екологичния Care set.

Потопете се в продуктовия свят на BePro

Цялостното и професионално управление на хигиената е от съществено значение за клиниките, практиките и лабораториите, като безопасността на пациентите и целия екип от практиката тук е основен приоритет. Продуктовият мениджър на W&H Федерико Зуника запознава клиентите с новото хигиенно портфолио на BePro в пет кратки видеоклипа. BePro ще позволи на компанията да посрещне всички нужди на практиката от дезинфекционни и почистващи препарати и също така ще позволи спазването на най-строгите хигиенни стандарти.

Короните на имплантите трябва да се поддържат чисти… но как?

Формата на короната на импланта оказва значително влияние върху това колко добре може да се поддържа чиста с помощта на домашна орална хигиена, а вдлъбнатите форми на короната изглеждат по-лесни за почистване; също така изглежда, че долната страна на короната на импланта в зоната на кътника е най-лесна за достъп с конец за зъби.

Предстоящо събитие

24.01. - 27.01. 2024

KISS Wintersymposium 2024

Kitzbühel