Новини

Всичко в – Една година електронни спортове от W&H

Докато някои все още спорят дали електронните спортове са истински спорт, други вече са няколко крачки напред. Това важи и за компанията за медицински технологии W&H от Залцбург, която основа собствен отбор за електронни спортове през есента на 2022 г. 2 сезона на лигата, 30 мача и 1500 часа тренировки по-късно, геймърите на W&H могат да погледнат назад към своите първи успехи.

W&H AIMS показва пътя

Хигиената в денталната практика е от съществено значение, но гарантирането й често е сложна задача. Това е мястото, където W&H AIMS се намесва. С широко продуктово портфолио, фундаментални познания и цялата информация с един поглед, W&H AIMS е ценен ресурс за всеки медицински специалист. W&H предоставя ръководство за работните процеси с цел стъпка по стъпка да се прекъсне предаването на инфекции. Вече и с набор от съвместими препарати за почистване и дезинфекция под марката BePro.

Максимално смазване с минимален разход

Апаратите за хигиена и поддръжка играят ключова роля за осигуряване на правилната работа на денталните инструменти с трансмисия, запазване на тяхната стойност и дълъг експлоатационен живот. Assistina Twin и Assistina One на W&H осигуряват цялостно смазване на всички предавки и почистване на спрей каналите с помощта на екологичния Care set.

Предстоящо събитие

29.02. 2024

Formation CNQAOS

Strasbourg