Наистина W&H?

Наистина W&H?

Не се подвеждайте от фалшификати

Денталната индустрия също се бори все повече с фалшиви продукти. По-специално, фалшивите турбинни, както и правите и обратни наконечници се продават чрез различни онлайн платформи. Често на пръв поглед е трудно да се направи разлика между оригинални и фалшиви продукти. Това е така, защото разликите във външния вид са минимални.

Трябва да бъде издадено спешно предупреждение срещу използването на фалшиви медицински продукти. На така наречените фалшификати липсват съществени подробности за продукта, качествени характеристики и законово изискуеми тестови марки и одобрения. Следователно лечението представлява здравен и правен риск както за пациента, така и за практикуващия. Освен това евтините покупки също представляват икономически риск в дългосрочен план. Експлоатационният живот и функционалността на фалшивите продукти са значително ограничени в сравнение с оригинала. Ремонти и допълнителни услуги обикновено не са възможни.Преди да купите

Продуктите на W&H са произведени от най-висококачествени материали, подложени са на строги тестове за осигуряване на качеството и отговарят на всички критерии за сертифициран медицински продукт. Как можете да разпознаете фалшив продукт и на какво трябва да обърнете внимание при покупка:

 • ЦЕНА
  Твърде хубаво, за да е истина! Цената се отклонява с повече от 30% от средната продажна цена.

 • БРАНД
  Логата са показани неправилно или с лошо качество. Опаковката има правописни грешки, повредена е или изглежда по някакъв начин непълна.

 • ОФЕРТА
  Илюстрациите, описанията на продуктите или инструкциите за употреба не съответстват на офертата.

 • МАГАЗИНИ & ДИЛЪРИ
  W&H и оторизирани партньори на W&H не продават продукти чрез платформи като eBay, Amazon Wish или Alibaba.


 • Къде да купя

  Най-лесният начин да се уверите, че Вашият продукт на W&H е истински, е да го закупите чрез един от нашите оторизирани търговци. Нашата карта къде да купя ще Ви помогне да откриете най-близкия до Вас оторизиран дилър.

  Освен това можете да се възползвате от специални услуги и промоции с нашата регистрация на продукти. Всички продукти на W&H могат лесно да бъдат регистрирани онлайн. Предимствата: изчерпателна продуктова поддръжка, ексклузивно съдържание и известия, свързани с безопасността на продукта.  Заедно срещу фалшивите продукти

 • Смятате, че сте виждали продукт, който не е W&H?
 • Бихте искали да закупите употребяван W&H продукт онлайн и се нуждаете от нашите съвети относно произхода му?
 • Или просто не сте сигурни дали Вашият продукт е оригинален?
 • Моля, свържете се с нас чрез формата за контакт по-долу.  Форма за контакт

  Вашето съобщение беше изпратено успешно. Незабавно ще обработим Вашето запитване/ въпрос.

  За съжаление възникна грешка и Вашето запитване не беше изпратено.

  Причина за Вашето запитване