This website uses cookies. By continuing to browse the site you agree to our use of Cookies and Tools for analysis and retargeting. Научете повече тук
Our drive, your progress.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ РЕШЕНИЯТА
ЗА ВГРАЖДАНЕ НА W&H?

  • Обединени под името "Решения за вграждане", W&H предлага широка гама от решения за задвижване, които могат да бъдат интегрирани в дентални юнити. Това дава възможност за надграждане на съществуващите юнити с нови функции и иновативни устройства, като по този начин ги персонализирате така, че да отговарят на Вашите лични изисквания.
  • Както винаги, фокусът на решенията за вграждане на W&H е върху най-високото ниво на ефективност на лечение, ергономичност и максимален комфорт едновременно за потребителя и пациента.
 • Подгответе Вашия дентален юнит за бъдещето

  Намаляване на сложността, избягване на разходи, увеличаване на ефективността и комфорта – интегрираната дентална система от решения на W&H прави всичко това възможно.

  С решенията за вграждане с доказано W&H качество, Вие се възползвате в ежедневната Ви работа от решения за задвижване с оптимална ергономичност, невероятна ефективност при лечение и максимален потребителски комфорт.

  Системната концепция генерира добавена стойност

  Вградените решения на W&H са отговорът на желанието на нашите клиенти за ефективни, цялостни дентални решения, които могат да бъдат вградени в юнити.

  С тяхната оптимална производителност, висока надеждност и гарантирана сигурност в бъдеще, решенията за вграждане на W&H отговарят на изискванията за иновации и качество на потребителите и генерират значителна добавена стойност в цялата дентална верига.
  За максимална ефективност и оптимален комфорт!
 • Интегрирана компетентност

  “Ако е написано W&H отвън, получавате високо качество отвътре” – нашите клиенти са добре информирани за това повече от 125 години.

  W&H отново поставя нови стандарти в денталната технология на задвижване. Целият спектър от приложения на W&H, съсредоточен в ключовата компетенция – разработването на дентални инструменти – рефлектира в новите интегрирани цялостни решения.

  Иновативната технология на задвижване на W&H е резултат от много години опит и осигурява оптимална ефективност, отлично качество и несравним комфорт на лечение.
  Integrated competence
 • Дентален юнит като контролен модул

  Интегрираното устройство прави хирургичните масички излишни, а множеството педали за управление остават в миналото. Това спестява време и намялява стреса.

  Вместо всяко отделно устройство да разполага със собствен педал за управление, в бъдеще ще бъде възможно да контролирате всички апарати с един педал – този на денталния Ви юнит.

  За максимална ефективност и оптимален комфорт!
  The dental unit as a control panel
 • Turbine RK-97 L
 • Turbine RK-97 L
 • Shadow-free illumination with the piezo scaler PB-3
 • Electric motor EM-12 L with control module
 • EM-12L Endo Built-in group with display
 • Primea Advanced Air
 • Built-in piezo scaler PB-3 with PCB
 • Piezo scaler handpiece PB-3 with tip 1P

ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА РЕШЕНИЯТА
ЗА ВГРАЖДАНЕ ОТ W&H

Готови за бъдещето
Управление
Комфорт при лечение
W&H качество

W&H качество, произведено в Австрия

 • Намаляване на сложността, избягване на разходи, увеличаване на ефективността и комфорта – интегрираната дентална система от решения на W&H прави всичко това възможно.
 • С решенията за вграждане с доказано W&H качество, Вие се възползвате в ежедневната работа от решения за задвижване с оптимална ергономичност, невероятна ефективност при лечение и максимален потребителски комфорт.
 • За още по-качествени препарации на зъба и оптимални резултати на лечение – днес, утре и в бъдеще.

Централно управление

 • Потребителите предпочитат да управляват всички техни приложения от централен контролен модул с един педал за управление, например, от денталния юнит.
 • С интегрираните решения за задвижване на W&H, допълнителните хирургични масички, отнемащата време подготовка и повторна обработка на отделните апарати и множеството педали за управление в обработваната зона остават в миналото.
 • Всички приложения могат да се контролират централно чрез контролния модул или от педала за управление на юнита.
 • По този начин, решенията за вграждане на W&H предлагат по-добра ергономичност, максимален комфорт и възможност за по-ефективно управление на времето.

Оптимална ергономичност за оптимален комфорт при лечение

Липсата на хирургична масичка предлага на Вас и Вашите асистенти повече пространство за оптимален комфорт при лечение без никакви ограничения. Бъркотията от кабели в работната зона отнема от времето за подготовка и организация в залата за лечение.

Това освобождава време на Вашите асистенти за наистина важните неща като грижата към пациентите и хигиената на инструментите.

W&H качество, произведено в Австрия

Скоро на разположение във Вашия дентален юнит

От прецизното разработване и производство на продуктите до доставката – за още по-добри резултати на лечение и по-голяма ефективност при препарацията на зъби.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

  • PRIMEA Advanced Air

   Ние овладяхме въздуха.

   Това е първото в света решение за задвижване с въздух с възможност за настройване на оборотите на борера и постоянна работа дори при увеличаваща се сила на натиска. По този начин, Вие можете винаги да работите с оптимални обороти.

   Primea Advanced Air
  • Електрически микромотор (EM-12 L)

   Функционалността среща комфорта.

   Безчетковият електрически микромотор EM-12 L предлага невероятна функционалност и комфорт. Той е изключително малък и невероятно лек, стои удобно в ръка и в допълнение към постоянната мощност, впечатлява с характеристики като LED технология, дълъг живот на експлоатация и тиха работа.

   Electric Motor (EM-12 L)
  • Пиезо скалер PB-5 L

   Максимална ефективност.

   Новите пиезо скалери Proxeo Ultra от W&H са разработени в сътрудничество с професионалистите в профилактиката и изцяло отговарят на техните нужди. Изключителните предимства за потребителя като »Q-връзката«, единствената система в света за бърза връзка от този вид, и проверената съвместимост с пейсмейкъри позволява ултраефективна обработка.

   Piezo Scaler PB-5 L
  • Пиезо скалер (без светлина)

   Ефективен, гъвкав, щадящ.

   Ултразвуковият скалер на W&H се отличава с бързо отстраняване на зъбен камък и внимателно, минимално инвазивно приложение. Той предлага оптимален комфорт и е гъвкав при работа, благодарение на ефективната гама от накрайници на W&H. Съвременната пиезо технология увеличава ефективността и тактилната обратна връзка при всички клинични индикации.

   Piezo Scaler without light
  • Електрически микромотор (EM-12 L)

   Функционалността среща комфорта.

   Безчетковият електрически микромотор EM-12 L предлага невероятна функционалност и комфорт. Той е изключително малък и невероятно лек, стои удобно в ръка и в допълнение към постоянната мощност, впечатлява с характеристики като LED технология, дълъг живот на експлоатация и тиха работа.

   Electric Motor (EM-12 L)
  • Пиезо скалер (с 5x LED пръстен)

   Ефективен, гъвкав, щадящ.

   Ултразвуковият скалер на W&H се отличава с бързо отстраняване на зъбен камък и щадящо, минимално инвазивно приложение. Той предлага оптимален комфорт и е гъвкав при работа, благодарение на ефективната гама от накрайници на W&H. Съвременната пиезо технология увеличава ефективността и тактилната обратна връзка при всички клинични индикации.

   Piezo Scaler with 5x ring LED
  • Пиезо скалер (без светлина)

   Ефективен, гъвкав, щадящ.

   Ултразвуковият скалер на W&H се отличава с бързо отстраняване на зъбен камък и щадящо, минимално инвазивно приложение. Той предлага оптимален комфорт и е гъвкав при работа, благодарение на ефективната гама от накрайници на W&H. Съвременната пиезо технология увеличава ефективността и тактилната обратна връзка при всички клинични индикации.

   Piezo Scaler (without light)

Новини

W&H Dentalwerk спечели Държавна награда за иновации

Държавната награда за иновации – най-високото държавно отличие за върхови постижения в Австрия. На 22 март 2018 г. W&H получи Държавната награда в категория „Иновации“, връчена от д-р Маргарете Шраумбьок, федерален министър на дигитализацията и икономическите въпроси, в “Aula der Wissenschaften” във Виена. С денталната турбина от нова генерация Primea Advanced Air за първи път имаме постоянни обороти, приблизително 50% по-висока максимална мощност, осветяване на обработваната зона без сянка, както и минимално ниво на шума. Това е от полза както за лекарите по дентална медицина, така и за техните пациенти.

Нова имиджова кампания на W&H

Бихме могли да ги опишем като героите от ежедневието: лекарите по дентална медицина и денталните професионалисти, които чрез своята всеотдайност, професионални умения или просто приятелска усмивка успяват да превърнат денталната визита в положително събитие. Те правят това просто, защото са загрижени и искат да се уверят, че пациентите им се чувстват комфортно. Новата имиджова кампания на W&H „От пациент станете фен” поставя фокуса не върху самата компания, а върху лекарите по дентална медицина и техните екипи. Интервюирахме Анита Талингер, Маркетинг директор на W&H, за контекста, целите и предизвикателствата на тази рекламна кампания.

W&H подкрепя героите от всекидневието

С новата имиджова кампания “От пациент станете фен“ W&H ще насочи вниманието към лекарите по дентална медицина и денталните професионалисти. Тези герои от всекидневието осигуряват на своите пациенти сигурност и увереност във всяка ситуация на лечение.

Интересувате се от решенията за вграждане на W&H?

Thank you for your message, we will treat your inquiry / question immediately.

Sorry, an error occurred and your request was not sent. Please contact info@wh.com.

Мислим, че сте в {{ currentCountry }}