Профилактика & Пародонтология

Преглед на продуктите

Proxeo въздушен скалер

Бърз, щадящ и ефективен

Въздушният скалер на W&H е идеалният помощник за отстраняване на суб- и супрагингивален зъбен камък. Въздушният скалер съответства на различните турбинни шлаухи и е готов за работа на мига. Гамата от накрайници гарантира оптимално приложение и осигурява атравматично лечение на Вашите пациенти.

Пиезо скалер

Почистването на зъбен камък никога не е било толкова приятно и лесно

W&H пиезо скалерът и накрайниците Ви осигуряват перфектна подкрепа при отстраняване на супрагингивален зъбен камък, плака и конкременти в субгингивалната област. W&H гамата от пиезо накрайници обхваща широк спектър от приложения и улеснява лечението на Вашите пациенти.

Система за въздушно полиране Proxeo Aura

Щастлив пациент. Щастлив професионалист.

Системата за въздушно полиране Proxeo Aura е истинско многофункционално устройство. Меките отлагания и оцветяванията могат да бъдат отстранени внимателно и ефективно без да се сменя ръкохватката. Пудрата за полиране, ръкохватката и разпръскващите глави работят перфектно заедно и осигуряват цялостно атравматично суб- и супрагингивално почистване.

Proxeo Twist безжичен

Новата свобода на ротационното полиране

Безжичният Proxeo Twist е създаден за полиране без никакви ограничения и то в много отношения. Изберете предпочитаната от вас система за полиране с гумички и се насладете на пълна свобода на движение без кабел.

Proxeo TWIST прави & обратни наконечници

Завладяващите предимства на ротационното полиране

Proxeo прави и обратни наконечници от W&H за професионално почистване, полиране и флуоризация.

Аксесоар(и) & Консуматив(и)

{{ foundItemsLength }} Аксесоар(и) & Консуматив(и)