Новини

Иновацията изисква правилна комбинация

Силните проектни екипи се отличават с разностранни умения, перспективни виждания и таланти. Това е убеждението на Харалд Зигхарт, директор „Изследвания & Развитие“ в W&H. В следващото интервю Харалд Зигхарт споделя с какво се отличават неговите екипи по про��кта.

Synea – завинаги млада!

Synea е ясният победител в предизвикателството за иновации – в продължение на 20 години. Турбините, правите и обратни наконечници Synea на W&H не само определят стандарта в своя клас – те са технологична сензация. Уникални със своята функция, дизайн и надеждност, продуктите Synea вдъхновяват ежедневната работа на денталния лекар и разкриват много нови възможности за лечение.

Нова система за полиране от W&H

В съвременното дентално лечение професионалното механично отстраняване на плака и биофилм е неразделна част от дейностите по профилактика. С новия наконечник за полиране Proxeo TWIST W&H представя система с работна височина 4 mm по-къса спрямо стандартните системи.

W&H и Osstell на конгреса на EAO

От 11 до 13 октомври 2018 г. Европейската Асоциация за Остеоинтеграция (EAO) събира експертите по имплантология от цял свят на своя 26-годишен научен конгрес в Панаирния център, Виена. Основните теми ще бъдат диагностиката, хирургичните процедури и клиничната последваща грижа. За W&H и Osstell фокусът на конкреса ЕАО ще бъде върху техниките за оптимизирано планиране на лечението.

Бъдете в крак с времето с последните новини!

Информационен бюлетин

Регистрирайте се за нашия информационен бюлетин, за да сте сигурни, че винаги получавате актуални новини и информация.