Новини

Новият Implantmed - удобство в ежедневната работа

Атрактивен и мощен са двете думи, които перфектно описват новия Implantmed. Implantmed превъзхожда по сила с лекота на работа, мощен микромотор и автоматична функция за режещи инструменти. Той ви дава възможност да извършвате орални хирургични процедури в областта на имплантологията и лицево-челюстната хирургия с максимална прецизност.

Предимствата в детайли:

Лесен за работа

Лекота на работа: новият Implantmed има логично проектираната работна концепция. Всички необходими параметри могат да бъдат настроени посредством един операционен етап: чрез натискане на бутоните на апарата или на крачното управление. Показаните стойности могат да се променят
чрез бутоните + и -. Настройките са ясно видими върху големия дисплей.
Вече имплантологът може да се концентрира върху най-важното: пациента.

Мощен микромотор

Благодарение на мощния микромотор, дори сложните операции вече не изискват много сила. Implantmed е достатъчно мощен за всички видове операции със своя 5.5 Ncm въртящ момент и широк диапазон на оборотите
от 300 до 40,000 rpm. Автоматичният въртящ момент на ротиращия инструмент, който може да се настрои индивидуално между 5 и 70 Ncm гарантира безопасна работа.

Работа без умора

Лекият микромотор и ергономичната форма на обратните наконечници на W&H перфектно прилягат в ръката на потребителя. Предимството за имплантолога: дава възможност за работа за дълго време без умора.

Автоматична функция за режещи инструменти

Автоматичната функция за режещи инструменти подпомага имплантолога
при имплантиране в твърда кост. Предотвратява прекомерната компресия
на костта по време на завиване на импланта и намалява стреса.

Функциите на новия Implantmed са изпитани и проверени с доказаното австрийско качество на W&H.

коментара