Новини

Дни на "Кост & Тъкан" в Берлин

Най-новите тенденции в пиезо технологията

Дни на "Кост & Тъкан" в Берлин

От 18-и до 20-и Септември, Дни на "Кост & Тъкан" в хотел "ИнтерКонтинентал" в Берлин ще предложи уникалната възможност за посещение на международен семинар на експертно ниво, с водещи доставчици от денталната индустрия, които ще представят поглед върху глобалните тенденции не само в оралната и лицево-челюстната хирургия, но и в имплантологията. Ще се състоят редица уоркшопи, демонстриращи най-новите технологии и ефективни концепции за лечение. Като Златен спонсор на тазгодишното мероприятие, W&H ще наблегне на основните характеристики в сферата на модерната пиезо технология.

Piezomed – перфектно управление на всички задачи

Безопасността на пациентите и лекотата на лечение са основна грижа за всеки хирург. Употребата на съвременна пиезо технология дава възможност за структуриране на операциите така, че те да бъдат ефективни и минимално инвазивни. На 18-и Септември 2014 г., д-р Марио Кирсте (Франкфурт (Одер), Германия) и д-р Ставрос Пелеканос (Атина, Гърция) ще предоставят подробна информация за модерната пиезохирургия.

На специални уоркшопи, двамата експерти в оралната хирургия и имплантология ще представят пред специализираната публика тяхното разбиране за предимствата на новия хирургичен апарат Piezomed на W&H. Новият Piezomed на W&H може да бъде използван за минимално инвазивно лечение с минимална болка; пациентите се радват на сравнително кратък период на възстановяване.

Уоркшоп

Костно разделение и аугментация с модерна пиезо технология

д-р Марио Кирсте
д-р Марио Кирсте

В този уоркшоп, д-р Марио Кирсте ще демонстрира иновативна концепция за разделение на костта, допълнена с различни примери от клинични случаи. Участниците ще имат възможността сами да тестват Piezomed. Заедно с използването на костни присадки и мембрани в животински кости, участниците ще имат на разположение цялостна експертиза за хирургична техника за десен лоб.

Използване на пиезо технология в комбинация с алографти в имплантологична и синус хирургия

д-р Ставрос Пелеканос
д-р Ставрос Пелеканос

Целта на този уоркшоп е да демонстрира различните възможности за приложение и ефективността на новия Piezomed при хирургични интервенции. Това ще се случи с помощта на специални модели от мека тъкан и кост и имитираща човешка тъкан. В комбинация с имплантологично позициониране, участниците ще упражнят и събиране на костно вещество, синус лифт и GBR в естетичната зона.

Практическите уоркшопи на W&H по време на Дни на "Кост & Тъкан" предлагат цялостен поглед в света на пиезо технологията. Като значителен фактор в модерната хирургия, пиезо технологията предлага определени предимства както за пациента, така и за потребителя. Висококачествените хирургични апарати на W&H са внедрени не само в нашите уоркшопи: международните специалисти също ще разчитат на W&H технологията в редица други събития. В допълнение към хирургичните апарати Piezomed и Implantmed, ще бъде използвана широка гама от други продукти на W&H от хирургичния сектор.

Специално за клиентите на W&H!
20% отстъпка за всички събития.

Възползвайте се от опита на първокласни специалисти и открийте предимствата на иновативната пиезо технология. Регистрирайте се за избраните презентации и уоркшопи сега. За да имаме възможност да ви предоставим това уникално предимство, любезно ви молим да се впишете във Формата за регистрация.

Попълнете формата и я изпратете на нашия партньор Botiss Biomaterials по имейл на: events@botiss.com

Снимки:

Piezomed

Новият Piezomed на W&H може да бъде използван за минимално инвазивни манипулации с малко болка; пациентите се радват на кратък период на възстановяване.

Дните на "Кост & Тъкан" в Берлин бяха посетени от експерти от цял свят, които обмениха опит за най-новите тенденции и методи за лечение.

коментара