Новини

Новият стерилизатор Lisa на W&H

Бърз. Лесен за работа. Пълна проследимост.

Ефективната стерилизация на дентални инструменти и оптималната организация на работния процес са фокусът в съвременните концепции по хигиена. Днес, модерните процеси за стерилизация изискват употребата на най-новите технологии. С новия стерилизатор Lisa, W&H предлага на най-взискателните дентални практики един модерен и висококачествен апарат с най-висока ефективност при стерилизация: стерилизаторът на W&H се характеризира с ускорен тип-В цикъл на стерилизация за средно зареждане, интуитивен потребителски интерфейс и уникална система за дистанционен мониторинг в реално време чрез WiFi връзка. Потребителите не само се възползват от ефективно управление на времето, но от лесна за управление структура на менюто и от високо ниво на сигурност при стерилизация.

Новият стерилизатор LISA на W&H
Ефективна стерилизация на дентални инструменти

Нов потребителски интерфейс и лесна за управление структура на менюто

Новият цветен сензорен екран на Lisa с интуитивни икони е селектиран и предназначен за по-лесна, по-бърза и по-ефективна работа на екипа в денталната практика. За да отговори на всички нужди на потребителя, четири опции за бърза и интуитивна навигация са показани на менюто. Заедно с интегрирания бутон Помощ, Lisa асистира по време на навигация – което не само спестява ценно време, но също означава, че се изисква по-малко време за обучение. Работата е лесна и върви напред, благодарение и на допълнителната опция за 3D анимации, които показват стъпка по стъпка основните операции за поддръжка.

Ускорен тип-B цикъл, благодарение на Eco Dry технология

Новата Lisa осигурява допълнително оптимизирано време на цикъла. Патентованата разширена Eco Dry технология адаптира времето за сушене към масата на зареждането. Това намалява времето на цикъла, удължава експлоатационния живот на инструментите и оптимизира консумацията на електроенергия. Заедно с тези предимства, Eco Dry технологията поддържа по-голяма производителност на процеса, което е важно предимство за практиките с големи обеми.
Lisa предлага опцията за клас-B цикли, за да обработи и изсуши перфектно 2 кг. зареждане само за 30 минути. Автоматичната настройка за времето на изсушаване, в зависимост от зареждането, намалява времето за излагане на топлина. Това удължава живота за експлоатация на инструментите. Оптимизацията на времето за сушене води до по-малка консумация на електроенергия - това превръща Lisa в “зелено решение” в областта на стерилизацията.

Lisa предлага опция за изключително бърз цикъл за стерилизация на неопаковани инструменти: Инструментите могат да бъдат извадени от стерилизатора готови за работа само след 13 минути.

WiFi връзка и мобилно приложение за дистанционен мониторинг в реално време

С новата Lisa, проследимостта дефинира напълно ново значение. Lisa вече предлага цялостна система за проследимост, пригодена към нуждите на потребителите. Широка гама от характеристики и опции гарантира автоматичен и цялостен протокол за стерилизация, без необходимост от хартия, специален компютър или софтуер. Интегрираният USB порт означава, че детайлите от циклите могат да бъдат автоматично съхранени на 8 гигабайта USB памет лесно и без нужда от допълнителни кабели или външно оборудване. Освен това, менюто на Lisa предлага широка гама от опции за настройка на системата за проследимост към индивидуалните нужди на всяка дентална практика.

USB памер автоматично записва докладите от циклите за целия експлоатационен живот на Lisa.
USB памер автоматично записва докладите от циклите
 Lisa мобилно приложение
Lisa мобилно приложение за наблюдение на до 4 стерилизатора

100% проследимост на стерилизационните цикли е съществен компонент от модерните процеси по хигиена. W&H предлага, с новото мобилно приложение Lisa Mobile App, пълна оптимизация на проследимостта за ориентирани към бъдещето дентални практики. Това води до по-голяма сигурност на връзката между стерилизационния цикъл и досието на пациента. Мобилното приложение Lisa Mobile App дава възможност на оператора да наблюдава до 4 стерилизатора със смартфон или таблет в реално време от всяка точка в денталната практика. Работата в практиката става по-гъвкава, по-лесна и екипът спестява значително време.

Ергономичност: Благодарение на новия вътрешен и външен дизайн


Новият дизайн на Lisa осигурява допълнително удобство и ефективност при стерилизация. Интегрираната фуния е с голям капацитет и предпазва от разплискване на вода по време на пълнене. Също така, автоматичното пълнене с вода позволява да свържете апарата към система за деминерализиране на вода. Вече не е необходимо ръчно пълнене и източване на водата.

Благодарение на подвижните предни крачета, Lisa може да бъде разположена и на най-тесните плотове с поне 45 см. дълбочина.

Благодарение на оптимизираната вътрешна циркулация на въздуха и практичния дизайн, стерилизаторът може да бъде вграден и в шкаф. Това означава, че новата Lisa може да бъде лесно и безпроблемно интегрирана във вече съществуващите съоръжения в денталната практика.

коментара