Новини

Решения за вграждане в дентални юнити

Обединени под термина "Решения за вграждане", W&H предлага широка гама от решения за задвижване, които могат да бъдат интегрирани в дентални юнити. Това дава възможност за надграждане на съществуващите юнити с нови функции и иновативни устройства като по този начин ги персонализираме спрямо нуждите на лекарите по дентална медицина и непрекъснато развиващата се дентална професия. Както винаги, фокусът е върху най-високото ниво на ефективност на лечението, ергономичността и максималния комфорт за пациента и потребителя.

W&H Решения за вграждане

Опции за вграждане в дентални юнити

Решенията за вграждане предлагат нови функции с изпитаното качество на W&H

Гамата от решения за вграждане на W&H предлага на лекарите по дентална медицина уникално портфолио с изпитаното качество на W&H. Решенията за задвижване на W&H, които преди това бяха на разположение само като отделни устройства, вече са на разположение като опции за вграждане в дентални юнити. С тези решения за вграждане, W&H предлага най-широката и цялостна гама на пазара.

Тази разнообразна гама и специалната комбинация от пакети позволяват на потребителите да работят не само с едно, а с няколко интегрирани решения едновременно. От пиезо скалери за пародонтално и профилактично лечение до електрически безчеткови микромотори за възстановяване, протетика и ендодонтско лечение. Решенията за вграждане на W&H предлагат перфектното оборудване за всяка сфера на приложение.

Ергономичност и комфорт в ежедневната работа

С решенията за задвижване на W&H, вече нямате нужда от допълнително работно пространство или масички за различните апарати. Подготовката и повторната обработка на отделните апарати и инструменти, които отнемат време, както и множеството кабели и педали за управление в работното поле остават в миналото. Всички приложения могат да се управляват централно чрез контролния модул или от педала на денталния юнит. По този начин, решенията за вграждане на W&H предлагат на потребителите най-високо ниво на ергономичност, максимален комфорт и ефективно разпределение на времето.

Кит за вграждане
W&H Primea Advanced Air

Кит за вграждане
W&H Електрически микромотор

Кит за вграждане
W&H Пиезо скалер

коментара