Новини

W&H подкрепя героите от всекидневието

От пациент станете фен

С новата имиджова кампания “От пациент станете фен“ W&H ще насочи вниманието към лекарите по дентална медицина и денталните професионалисти. Тези герои от всекидневието осигуряват на своите пациенти сигурност и увереност във всяка ситуация на лечение. Те показват голяма отдаденост в работата си и успяват отново да поставят усмивка на лицата на своите пациенти, просто защото са загрижени. За тях основна грижа са дори най-малките нужди на пациентите им. Ето защо винаги печелят нови фенове и успяват да направят пациентите си щастливи.

Ние играем важна роля в успеха на нашите клиенти и им помагаме да превърнат своите пациенти във фенове.

Управляващ директор на W&H Питър Малата

Новата имиджова кампания на W&H отдава на тези герои признанието, което заслужават. С перфектен баланс между ноу-хау, съпричастност и технология те могат да постигнат оптимални резултати. W&H подкрепя екипа на практиката в ежедневните задачи и с иновативното си продуктово портфолио е основен градивен елемент на неговия успех. „Ежедневните предизвикателства, пред които е изправен екипът са нашата мотивация. Като доставчик на решения с нашите продукти ние поддържаме оптимален работен поток в денталната практика“, казва управляващият директор на W&H Питър Малата. „С иновативната дентална технология, която е идеално пригодена за нуждите на потребителите, екипът може изцяло да се съсредоточи върху най-важното: пациента. Ние играем важна роля в успеха на нашите клиенти и им помагаме да превърнат своите пациенти във фенове.“

Dr. X. Pert
Защото винаги знаете какво трябва да се направи!

Dr. Sue Perstar
Защото Вашата професия е Вашето призвание!

Новата кампания има за цел да изобрази W&H по един интересен начин и да разграничи фирмата от конкуренцията, и всичко това с познатия блясък в очите. В очите на своите пациенти, лекарите по дентална медицина стават Dr. Phil Good, Dr. X. Pert или Dr. Sue Perstar и по този начин се превръщат в олицетворение на благополучие, експертност, новаторски дух и доверие. Резултатът е модерен, международно адаптивен формат на кампанията с емоционални образи от денталната практика. Удивителните значки с имена са разработени като основен визуален образ, ясно комуникиращ съответните имена като Dr. Phil Good или Dr. X. Pert.


Заедно успяваме!

коментара