Новини

Proxeo пиезо скалери: ултразвук, съвместим и с пейсмейкъри

Трите нови пиезо скалера Proxeo Ultra на W&H прецизно премахват суб- и супрагингивален зъбен камък. Бързата смяна на накрайниците е наистина единствена по рода си. С ултразвуковата технология на Proxeo дори пациенти с пейсмейкър могат да бъдат безопасно лекувани.

Единствена по рода си нова система с бърза връзка

Ултразвукът е най-съвременната технология за професионално почистване на зъбите и лечение на пародонтит и периимплантит.

С пиезо скалерите Proxeo Ultra PB-510, PB-520 и PB-530 W&H предлага допълнителни възможности, насочени към ефективността и съобразени с изискванията на всяка дентална практика.

Бърза смяна на накрайниците, безжичен педал за управление

Новата, лесна за работа система с бърза връзка позволява бърза смяна на накрайниците само с един вместо с шест оборота. Proxeo Ultra PB-530 е оборудван с безжичен педал за управление за максимална свобода на движение.

Единствената система за бърза връзка
Системата с бърза връзка позволява бърза смяна на накрайниците само с един вместо с предишните шест оборота.
Отлична ергономичност – тънките ръкохватки прилягат удобно в ръката.
Отлична ергономичност – тънките ръкохватки прилягат удобно в ръката.

Ултразвук, съвместим и с пейсмейкъри

Всички ултразвукови апарати на W&H са тествани за тяхната съвместимост с пейсмейкъри и са сертифицирани като подходящи за лечение на пациенти с пейсмейкъри. Като такава, тази група пациенти също може да бъде лекувана без никакви притеснения.

Дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка

Модернизираните апарати имат нов дизайн, спестяващ пространство. Тънките ръкохватки са оборудвани с LED пръстен и прилягат удобно в ръката. Допълнителните акценти включват голям 700 ml резервоар (PB-520 и PB-530) с индикатор за нивото на течността (PB-530) и интегрирани програми за промиване на системата.

Цялостна профилактика и пародонтология

W&H представя разширената си гама за механично отстраняване на плака под мотото "Proxeo – Профилактика за Професионалисти". Proxeo подкрепя цялостния превантивен работен процес въз основа на научни препоръки - за всички пациенти и всички индикации.

Ръкохватките и накрайниците са перфектно координирани и подпомагат ефективната работа.
Ръкохватките и накрайниците са перфектно координирани и подпомагат ефективната работа.
Мощността се управлява лесно чрез регулатора.
Мощността се управлява лесно чрез регулатора.

коментара