Новини

Alegra турбини: решаващ плюс в производителността

С настоящата актуализация при мощността на своята гама турбини Alegra, W&H вече предлага значително по-голяма производителност. 16-ватовата версия TE-97 с мини глава позволява бърз и лесен работен подход, осигуряващ оптимална подкрепа за ефективна препарация, особено за работа с пациенти, при които отварянето на устата е ограничено като деца или възрастни.

Двете турбини Alegra с 18-ватова мощност TE-95 и TE-98 със стандартна глава предлагат допълнителен плюс в производителността. Лекарите по дентална медицина вече могат да се възползват от по-бързото отстраняване на зъбните структури и по-голям въртящ момент при работа с материали с висока якост, напр. керамика и метали. Повишената производителност се постига чрез аеродинамичната оптимизация на подаването на въздух към ротора. Резултатът е по-висока ефективност на цялата задвижваща система, която осигурява бързо отстраняване на зъбните структури дори при по-ниско налягане на въздуха. Надеждната работа на турбината и дългият експлоатационен живот са гарантирани, дори ако турбината работи в горния диапазон на налягане, където е изложена на по-голямо натоварване.

Alegra мощност: перки на ротора
Оптимизираната геометрия на перките на ротора осигурява по-голяма ефективност. За максимален въртящ момент и оптимална мощност по време на препарация.
Alegra куплунг с генератор
Генераторът в Roto Quick куплунга позволява използването на турбини със светлина на всеки турбинен шлаух без захранване за светлина.

LED светлина за оптимално осветяване

Alegra турбините от W&H са най-мощните продукти на пазара в категорията турбини с LED светлина и независим генератор. Позицията на LED в главата на турбината гарантира оптимално осветяване на обработваната зона. Интегрираният генератор в Roto Quick куплунга позволява използването на турбини със светлина на всеки турбинен шлаух без захранване за светлина и смяната на турбината отнема секунди. В комбинация с 3-флексния спрей за охлаждане, защитен с воден филтър, качественият продукт „Произведен в Австрия“ осигурява на лекарите по дентална медицина ефективна и безопасна препарация по време на клиничната употреба.

Alegra осветяване на обработваната зона
Позицията на LED в главата на турбината гарантира оптимална видимост и осветяване на обрабваната зона.
Alegra 3-флексен спрей
3-флексният спрей охлажда от всички посоки мястото на третиране и гарантира безопасността на лечението.

коментара