Новини

W&H приветства тайландската икономическа делегация

Азиатската икономическа зона притежава ценен пазарен потенциал за W&H. С оглед на непрекъснатия икономически растеж на Тайланд, страната е ключов целеви пазар за денталната компания от 80-те години на миналия век. В рамките на бизнес обиколка, група тайландски делегати посети централата на W&H в Бюрмос на 20 юли 2018 г. Сред гостите беше и тайландският почетен консул Максимилиан Корет, съпругата му д-р Вера Корет в качеството й на заместник почетен консул, както и тайландският посланик Сонгсак Сайчеу. В съвместни дискусии с експертите на W&H се разискваха важни въпроси относно износа в бъдеще.

С експортна квота от 95% W&H има значителен принос за австрийската икономика. В приветствената си реч управителят на W&H инж. Питър Малата подчерта голямото значение на азиатския икономически регион за семейната компания. С широка мрежа от дъщерни дружества, регионални мениджъри и партньорски фирми W&H осигурява интензивно развитие на пазара в азиатския регион. След обстойна фирмена презентация на регионалния мениджър Симон Нидермюлер и след обиколка на завода, посетителите придобиха впечатления за продуктовото портфолио на W&H. Програмата завърши с посещение в производството на компанията за медицинска техника.

W&H приветства тайландската икономическа делегация
Заедно с почетния консул на Тайланд Максимилиан Корет, съпругата му Вера Корет, почетен вицеконсул и тайландския посланик Сонгсак Сайчеу, управителят на W&H инж. Питър Малата и регионалният мениджър Симон Нидермюлер разискваха важни възможности за експорта на W&H.

коментара