Новини

Implantmed Plus: Smart ioDent® спестява време

Implantmed Plus

W&H непрекъснато разширява портфолиото си от мрежови продукти за денталната практика. Хирургичният апарат „Implantmed Plus“ с уникалната система "ioDent®" ще бъде на разположение на имплантолозите от лятото на 2019 г.

Това находчиво решение на W&H осигурява още по-голяма безопасност в денталната практика и дава възможност ресурсите да се използват активно и ефективно.

Цифровите мрежи променят начина ни на живот. Продуктите стават все по-неизменна част от нашето ежедневие. Взаимосвързаните устройства поемат функцията на малки помощници, съветници и „магьосници“. Те ни показват как да стигнем до дадено място, как да координираме календара си и да се свържем с нашите приятели. В крайна сметка, тези инструменти ни осигуряват нещо, което никога не можем да имаме достатъчно и това е времето. „Интернетът на нещата“ вече не е просто бъдеща визия в денталната практика. Новият Implantmed Plus със своята система ioDent® е новия прецизен помощник в имплантологията.

Ефективно планиране и конфигуриране с онлайн платформата ioDent®

Независимо дали сте у дома, на път за работа или пред започване на лечение, благодарение на новата система ioDent® с Implantmed Plus леченията могат да бъдат планирани бързо и лесно онлайн чрез компютър или мобилно устройство. Интуитивният потребителски интерфейс на онлайн платформата ioDent® дава възможност на потребителя да дефинира всички детайли на лечението. Позициите на импланта и всички необходими стъпки на програмата, персонализирани за всеки пациент, могат да бъдат планирани и конфигурирани преди лечението. Пакетът в ioDent® включва база данни на производителите на импланти.

Подготвените данни за имплантиране Ви позволяват бързо да изберете подходящата имплантна система. Програмите, препоръчани от производителите на импланти, се прилагат в ioDent® 1:1, което елиминира отнемащата време необходимост от ръчно конфигуриране на програмните стъпки. Детайлите за програмата също могат да бъдат персонализирани в потребителския интерфейс на ioDent® много лесно. Определените настройки могат просто да бъдат изпратени на Implantmed Plus в началото на лечението.

Автоматизираният процес на документиране прави ежедневната работа по-лесна

Прехвърлянето на данните от документацията с помощта на USB стик е минало за ioDent®, което позволява автоматизирано управление на данните. Независимо дали става въпрос за въртящ момент, стъпка на резбата, протокол за пробиване или стойности за стабилност на импланта всички данни от документацията могат да бъдат прехвърлени от хирургичния апарат Implantmed Plus към онлайн платформата.

Ползата не е само времето, което се спестява всеки ден, но и безопасния достъп до преглед на всички данни по всяко време. Имплантолозите могат да дадат на пациентите си поглед върху данните веднага след като лечението приключи и да предоставят подробности за напредъка. Ако пациентът трябва да бъде препратен, цялата документация за лечението може просто да бъде изнесена и изпратена на всеки, който трябва да извърши последващото лечение.

Повече услуги с ioDent®

Апаратите Ви работят ли перфектно? Необходимо ли е сервизиране? Или устройството не функционира правилно? С ioDent® потребителят може лесно да получи отговори на всички тези и други въпроси. Използвайки платформата, потребителите имат пълен поглед върху всичките им апарати Implantmed Plus. ioDent® предоставя информация не само за параметрите на устройството, като първата операция или работните часове, но също така информира потребителя за предстояща необходимост от сервизиране и предупреждава потребителите и W&H сервизната поддръжка, ако възникнат неизправности. Следователно W&H сервизът може да реагира по-рано, да предприеме всички необходими мерки за ремонт и да осигури заместващи апарати още по-бързо. Това намалява времето на престой и означава, че ресурсите се използват по-ефективно.

Заедно с интелигентния пакет с решения ioDent® ®, Implantmed Plus разполага с набор от изпитани характеристики на продукта, включително най-съвременен дизайн, максимален въртящ момент на мотора от 6,2 Ncm и диапазон на оборотите от 200–40 000 об./мин. Също така има различни опции, които могат да бъдат избрани поотделно и модернизирани по желание, като например W&H Osstell ISQ модул - уникална система за измерване на стабилността на импланта.

коментара