Новини

С турбини Synea Vision виждате повече

Турбина Synea Vision
с 5x LED+ пръстен

През 2014 г., W&H пусна на пазара първата в света дентална турбина със стерилизуем 5x LED+ пръстен. Лекарите по дентална медицина се възползват от 100 % осветяване без сянка в устната кухина, докато пациентите се радват на по-добро и по-сигурно лечение.

Перспективи в пространсвеното изображение

5x LED+ пръстенът на турбина Synea Vision Ви позволява да виждате повече. Цялата информация, свързана с диагностиката може да бъде визуално филтрирана и структурирана по-ефективно с LED светлина. Турбината (без сянка) с четирите различни размери на главата, която се грижи за различните пациенти и разтвори на устата, дава максимална гъвкавост за по-добра видимост. На разположение с 9 мм, 10 мм, 11.5 мм и 13 мм размери на главата, турбината осигурява оптимален достъп в почти всички анатомични ситуации.

Не само турбините от серия Synea Vision, но и правите и обратни наконечници Synea Vision предлагат тази гъвкавост. На разположение са два различни размера на главата за наконечници WK-99 и WK-93 с иновативна технология на лагерите. Това значително подобрява рутинната работа на ротиращите инструменти.

W&H Турбина

Дори труднодостъпни зони могат да бъдат перфектно осветени с турбина на W&H, поставяйки безопасността на първо място.

Виждате обработваната зона по-ясно

Лекарят по дентална медицина може да вижда по-ясно в обработваната зона в устата, благодарение на 5x LED+ пръстен.

коментара