Новини

Повече ефективност и надеждност в обработката на инструменти

Lina – Вашият надежден “тип-B” партньор

Ефективните решения за надеждна стерилизация на медицински изделия са ключът към успеха в денталните практики, оборудвани с високотехнологична апаратура. Бързата и ефективна обработка на дентални инструменти и материали е фокусът на съвременните технологии. С уникалната си комбинация от най-съвременна технология и усъвършенствани функции, новият стерилизатор Lina на W&H изпъква с още по-кратки цикли и оптимизаран разход на вода. Нов вграден директно в апарата USB порт осигурява лесна и бърза документация на целия процес на стерилизация. Тъй като вече не е необходим допълнителен хардуер, иновативният апарат на W&H се отличава с отлично съотношение цена-качество.

Стерилизация – още по-бърза и по-икономична

Вече добре познати с високото качество на W&H в клас B стерилизацията, новата Lina се характеризира с ново оптимизирано време на стерилизационните цикли. В сравнение с предходното поколение, пълните зареждания сега могат да бъдат обработени с 10 минути по-кратко, което осигурява не само по-ефективно управление на времето, но и по-бърз достъп до инструментите за последващо лечение.

Lina автоклав
Lina автоклав


Апаратът осигурява допълнителна функция за кратък ECO-B цикъл, който е създаден специално за малки зареждания. Това позволява на потребителите да намалят наполовина времето на цикъла – сега инструментите могат да бъдат стерилизирани, изсушени и извадени от стерилизатора за по-малко от 30 минути.*

За първи път, оптимизираният разход на водата осигурява още по-голяма икономичност във Вашата практика. С новата Lina, сега е възможно да се извършат повече цикли с пълен резервоар за вода. Като се има предвид, че в миналото са били възможни 4-7 цикли, днес Вие можете да изпълните 5-10 цикли със същото количество вода.

Интуитивна операционна система
Интуитивна операционна система

Отличавайки се с интуитивна операционна система, Lina плавно Ви води през всички опции на стерилизация – това не само спестява ценно време, но и намалява усилията за обучение.

Допълнителни функции

Автоматичното пълнене на вода осигурява допълнително удобство и ефективност при стерилизация, което дава възможност за по-успешно конфигуриране на хигиенните процеси в денталната практика.

Вграден USB порт
Вграден USB порт

В допълнение, дигиталният запис на информацията от циклите на USB памет осигурява допълнителна сигурност към безупречната документация на стерилизационните цикли: вграденият USB порт означава, че детайлите от циклите могат да бъдат съхранени на USB памет лесно и без необходимост от допълнителни кабели и външно оборудване.

Lina предлага на денталните практики 100% проследимост на стерилизационните цикли и спестява средства: тъй като вече не са необходими допълнителни аксесоари, разходите са значително по-ниски.

Нестандартни решения за оптимална стерилизация

Допълнителна ефективност при стерилизация, благодарение на оптимизирания цикъл и различните обеми на камерата
Допълнителна ефективност при стерилизация, благодарение на оптимизирания цикъл и различните обеми на камерата


Новата Lina е на разположение в два различни обема на камерата: 17 и 22 литра. И двата обема на камерата разполагат с или без опция за автоматично пълнене на вода (AWF) и USB порт. W&H предлага различни възможности за оборудване, за да покрие всяко изискване и да осигури оптимална поддръжка на съвременните процеси по хигиена.


*Малко зареждане от 0.5 kg с Lina MB 17 и стерилизационен цикъл ECO-B

коментара