Глобална прес информация

W&H Dentalwerk

W&H – People have priority

Международната група W&H, със седалище в Бюрмоос, Австрия, е световен лидер в денталната индустрия. Страстта и иновациите са двигател за производителя на медицинска техника. Иновативните продукти и сервизни решения, модерната корпоративна структура, силният фокус върху научните изследвания и развитието, както и социалната отговорност правят W&H успешен семеен бизнес на местно и глобално ниво.

Повече от 1200 слижители по цялия свят допринасят за производството на хардуерни и софтуерни продукти за работа в дентални практики, клиники и лаборатории, както и в оралната и лицево-челюстната хирургия, като помагат да се осигури безопасна и щадяща грижа за пациента.

Прецизните дентални инструменти и високопроизводителните решения се разработват и произвеждат в заводи в Австрия, Италия и Швеция. С дъщерни фирми по целия свят и широка мрежа от дистрибутори, W&H е представена в 110 страни. Фокусът на компанията е върху износа, като ключови пазари са САЩ, Европа и Азия.

Прес снимки

Дипл. Инж. Питър Малата, Управител