Новини

W&H Australasia разширява продуктовата си гама

От март 2019 г. W&H Australasia Pty Limited, дъщерно дружество на международната група W&H, започва дистрибуция на продуктовата гама на W&H за Орална хирургия & Имплантология (OSI) в Австралия. Клиентите ще имат възможността да се възползват от иновативните технологии, произведени в Австрия, както и от висококачествената W&H поддръжка и сервиз.

Хирургични апарати: Implanted или Piezomed
С хирургични апарати като Implantmed или Piezomed, W&H предлага на лекарите по дентална медицина висококачествени продукти, които се отличават с мощни микромотори, иновативни характеристики и максимална безопасност.
Генерален мениджър на W&H Австралия Мартин Ролф.
„С разширяването на предложенията, клиентите се възползват от иновативните технологии, „Произведени в Австрия“, както и от висококачествената поддръжка и обслужване на W&H“, казва генералният мениджър на W&H Австралия Мартин Ролф.

От юни 2018 г. W&H Australasia Pty Limited е ексклузивен дистрибутор на термодезинфектори Miele (TWD) за денталната медицина. W&H Australasia разширява търговските си дейности в областта на приложението на OSI като включва W&H хирургични апарати, W&H хирургични прави и обратни наконечници, Osstell продукти, както и аксесоари и консумативи. Продуктите се разпространяват чрез национална търговска структура, специализирана в разпространението на OSI. Сервизният център на W&H е проектиран, оборудван и подсигурен със сервизни специалисти, за да отговаря на високите стандарти за обслужване на W&H.

За поддръжка и обслужване, W&H предоставя следния сервизен номер: 1300 613 988. „Много съм доволен от разширяването на продуктовата гама. С продуктовото портфолио на OSI, включително Implantmed с ISQ модула на Osstell, W&H осигурява необходимата функционалност и надеждност, очаквани от професията. В допълнение към сервизния център на W&H, W&H предлага измерима добавена стойност за крайните потребители на OSI ”, казва генералният мениджър на W&H Австралия Мартин Ролф.

Вълнуващи събития

Първата стъпка по разширяването на продуктовото портфолио, включващо продуктите на W&H OSI, е направена през 2019 г. Още през май се планира по-нататъшно разширяване на гамата с продукти за профилактика и пародонтология на W&H. Продуктовата гама в областта на Възстановяването & Протетиката, както и в областта на Стерилизацията & Хигиената, продължава да бъде достъпна чрез A-dec Австралия.

Глобален успех на австрийската дентална технология

Известна със своето качество, надеждност и отлично обслужване, W&H е една от най-добрите марки в областта на денталните технологии. Чрез обединяване на квалифицирани служители, силен фокус върху изследователската и развойна дейност, тясното сътрудничество с потребителите по целия свят и модерната производствена система, W&H създава иновативни продукти и сервизни решения.

За повече информация, моля свържете се с:

W&H Australasia
Pty Limited

  • ABN: 33108399800
  • PO Box 240
  • Belrose NSW 2085

W&H Сервиз

  • 10 Konando Terrace
  • Edwardstown SA 5039

коментара